Ми у Facebook
15.05.2016, 18:30

Рівняни про перемогу Джамали на Євробаченні - реакція соцмереж

Вчора на Євробаченні перемогла українка Джамала з піснею "1944".
Нагадаємо, що цьогорічний конкурс проходив у Стокгольмі.

Рівненські користувачі надзвичайно раді за співачку. Коментарі вибрані зі спільноти Типове Рівне.

Віталій:
"Отак всім оленям невіруючим, які казали що пісня не та, ведмідь на вухо наступив, ви не виноваті :) ура!!!"

Рівне: підсумки тижня (9 - 15 травня) у фото / відео

Кирил:
"Ура, але за чиї гроші будемо влаштовувати Євробачення??
"
Віка:
"Джамала молодець і приємно, що Україна показала себе гідно і перемогла. Але на мою думку, враховуючи ситуацію в нашій країні Євробачення наступного року не те, що нам потрібно..."

Назар:
"Віка, а яка ситуація в країні? Ви не святкуєте День Народження, не ходите на весілля, не слухаєте музику, бо "ситуація в країні"? Війна буде іти ще не один рік, країна при цьому повинна жити, а не звісити руки. Приклад Ізраїлю вам в допомогу."

Рівняни про виступ Джамали на Євробаченні - думки з соцмереж (+ВІДЕО)


Ярослав:
"Віка, приплив грошей в Україну саме те, що потрібно.. а Євробачення дає таку змогу."

Serj:
"Скажу чесно, я сумнівався. Здавалося Джамала може краще, і тут.... УРАААА!!!)) це суперові емоції!! Особливо приємно уявляти як десь на сході буде феєрверк з вибухів москальських пуканів))) ВІТАЮ ВСІХ З ПЕРЕМОГОЮ!"

Тетяна:
"Навіть цього року не дивилась Євробачення, бо вболівала у відборі за ХардКісс, але що ще сказати. Вітаю Джамалу, яка гідно представила нашу країну та здобула перемогу🎤"

Аня:
"Ну на мою думку, виграла пісня та її виконання. Хтось плаче,переживаючи горе свого народу, а хтось скаче на 3д декораціях як маріо. І взагалі переможців не судять! Краще порадіти за нашу країну,а не смердіти в себе вдома, з приводу того що Джамала напалакала собі перемогу чи ще щось."

Що рівняни шукають в інтернеті про Джамалу


Діма:
"Аня, я чесно кажучи навіть не знаю чи перемога це добре, чи ні для нашої країни в такій політичній і економічній ситуації. А як і ставився до її творчості негативно, так і буду ставитись. Навіть не зрозуміло, що в тій пісні співає кричить і приглушує слова так як її смажать на пательні нічого не зрозуміло тільки коли прочитав текст пісні. Ось до чого творчість дійшла: щоб почути пісню потрібно прочитати текст пісні і то не факт"

Анатолій:



Рівне: підсумки тижня (9 - 15 травня) у фото / відео


А так реагували ведучі Першого Національного під час оголошення результатів.






На правах реклами