Ми у Facebook
25.05.2016, 20:00

На етапі Кубка світу в Мюнхені рівнянин обійшов усіх фаворитів [+Фото]

На етапі світового Кубка з кульової стрільби, який триває в Мюнхені, рівненський стрілець Олег Омельчук посів найвищу сходинку на п’єдесталі пошани. В упертій боротьбі українець обійшов головних фаворитів змагань та здобув золоту медаль.
У стрільбі з пневматичного пістолета (10 метрів) Олег Омельчук з результатом 201.9 обійшов на 0,8 представника Туреччини Ісмаїла Келеша. До трійки призерів увійшов також в'єтнамець Хоан Сюань (179,8).

Також на мюнхенському етапі виступали ще два українця - Денис Кушніров і Павло Коростильов, які не зуміли пройти у фінал, посівши 12-е і 29-е місця відповідно.

Раніше, 22 травня, на цьому ж турнірі українська олімпійська чемпіонка Олена Костевич стала срібним призером у стрільбі з малокаліберного пістолета з дистанції 25 м. Вона поступилася тільки Чжан Цзінцзін з Китаю. У свою чергу, Сергій Куліш став бронзовим призером у стрільбі з пневматичної гвинтівки з 10 м (186,8 очка). Перші два місця на п'єдесталі зайняли представники Китаю. Переміг Цян Сюечао (210,6), другим став Цао Іфей (208,3).

Мюнхенський етап Кубка світу з кульової стрільби закінчується проходить з 19 по 26 травня.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українського стрільця, тренерський склад збірної та Федерацію стрільби України з чудовим здобутком, побажавши не зупинятися на досягнутому та й надалі впевнено крокувати до нових олімпійських звершень в Ріо.

Нагадаємо, що у квітні рівненський спортсмен Олег Омельчук здобув перемогу на черговому етапі Кубка світу з кульової стрільби. «Золотою» для українця стала стрільба з малокаліберного пістолета на 50 метрів. Змагання відбувалися в бразильському Ріо-де-Жанейро, де влітку пройдуть літні Олімпійські ігри.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

Омельчук переміг на етапі Кубка світу в Ріо-де-Жанейро
















На правах реклами