Ми у Facebook
26.05.2016, 14:36

Рівняни обурюються звичкою покупців "лапати продукти"

Про ситуацію, свідком якої стала рівнянка у одному з супермаркетів, розповіла у спільноті "ВИЛКА-мікс", що в соціальній мережі Вконтакті:
"Шановні "вилківчани"! В супермаркеті "Велмарт" відбувається неподобство! І навіть не з вини працівників закладу, а більше з вини самих покупців! Сьогодні споглядала ситуацію, як дівчина голою рукою лізе в коробки з печивом та гребеться там, вибираючи собі печиво і складаючи до пакету! І так в різних коробках! Потім така ж картина з хлопцем, років 25! А потім інші нормальні люди споживатимуть продукти, які хтось вже, вибачте, лапав немитими руками. Після такого мені вже не схотілося печива. І достатньо шпинить заклади. Звертаймо увагу на себе коханих."

Інші користувачі вже активно коментують таку поведінку:

Люда:
"Люди звикли дивитись на інших і тикати на помилки, а самі роблять один одному пакості. Пропозиція для супермаркету - запаковувати таким весь ящик -тоді навчаться. В нас ще люблять відкрити сік дати дитині випити і ставлять назад("

Аня:
"Дійсно таке враження, що такі люди виросли десь в лісі далеко від цивілізації і не знають, що для того щоб набрати печиво є спеціальні рукавички"

Рома:
"Мене це трохи смішить. Ви думаєте бактерії тільки на грошах і поручнях, а в решти місцях все стерильно?! Бактерії всюди, так само і на тій рукавичці і печиві."

Вікторія:
"Рома, якщо нема рукавички, то одна справа, але якщо вони там лежать, то що, лінь руку всунути? Якщо людина, наприклад, прийшла з туалету (який в тому ж Велмарті, до речі, є) з непомитими руками і лапає продукти, то що, це нормально? а чому з непомитими - бо якщо людина не розуміє, що голими руками перебирати печиво, це негігієнічно, то як можна гарантувати, що вона після туалету їх миє?
Цікаво, а Ви використовуєте рукавичку, миєте руки і т.д., чи керуєтесь власними переконаннями, що бактерії є всюди, то нащо напрягатись?
"

У рівненському супермаркеті продають м'ясо куросвина?

Альона:
"На жаль таке не тільки у Велмарті, а у всіх інших маркетах теж. Колись бачила, як дід весь в соплях шмаркався і тут же заляпаними руками ліз вибирати печиво. На зауваження, що можна взяти рукавичку, не реагував. Ще випадок, як бабця дозволила онуку перелапати всі булочки на стенді, поки не вибрав собі найм'якішу...Таких випадків багато("


Оля:
"Така ситуація в усіх супермаркетах, де є такі вітрини з відкритим печивом! Я неодноразово була свідком такого дійства...хоча б рукавички надягали, які в супермаркеті запропоновані, але ж нащо?!Набагато цікавіше ритись як свині!!!От такий у нас народ."


Валя:
"Тому і я не купую таке печиво..."

Алексей:
"В одному з супермаркетів бачив як мама з дитиною були біля ящиків з яблуками. Мама розмовляла з якоюсь знайомою, ну і дитина не гаячи часу дістала яблуко з одного ящика і почала чи то гризти чи то облизувати. Мама побачила це, вирвала яблуко з рук кинула назад в ящик і потягнула дитину десь далі по супермаркету"

Voznuyk:
"Теж бачила подібні ситуації в маркетах, стараюсь не купувати подібні продукти, які лежать без пакування і належного догляду, вважаю що провина частково лежить на власниках і працівниках такого магазину. Вони повинні контролювати цей процес, а не просто лишити там рукавичку. Люди різні бувають, справа власників продавати якісну і чисту продукцію, а не залишити все отак: бери як хочеш і роби що хочеш, це просто безвідповідально. Таке враження, що просто економлять гроші на працівниках. Як на мене вони обовязково мають бути у відділі і спостерігати, щоб подібного не траплялось!"


На рівненському ринку знайшли овочі з високим вмістом нітратів

Юся:
"Просто печиво не має так продаватися - або фасоване, або за вітриною де його важить продавець. А люди були і є різні, хоч наші, хоч не наші, тут не проконтролюєш."

Катюня:
"Таке не тільки з печивом, а й з хлібом і булочками. І ви ще не бачили, що на фабриках робиться, де воно все виготовляється."

Лєра:
"Ніколи не беру те що зверху)) завжди піднімаю бумажку і беру з дна 😄😄😄"





На правах реклами