Ми у Facebook
27.05.2016, 16:20

10 порад для ідеальної весільної фотосесії від Valchuk Photographers

10 порад для весільної фотосесії від рівненських фотографів - Valchuk Photographers.
1. Посміхайтеся, посміхайтеся і ще раз посміхайтеся! Приготуйтеся до того, що ВЕСЬ день ви будете в центрі уваги не тільки ваших близьких і друзів, але і об’єктивів фотокамер. Важлива кожна хвилина, як можливість зробити красивий і цікавий кадр. Чим природніші, невимушені і живіші будуть ваші посмішки, тим краще. Щирі посмішки личать всім! При бажанні потренуйтеся вдома перед дзеркалом за кілька днів до весілля.

2. Імпровізуйте і відчувайте себе вільно, розкуто. Намагайтеся поводитись природно і невимушено – просто будьте собою! Якщо під час фотосесії вам в голову прийшла якась ідея – скажіть про неї, будьте ініціативними! Набагато краще працювати з активними та енергійними молодятами, а відповідно і знімки виходять значно кращими.

3. Враховуйте освітлення при виборі церкви, ресторану та інших локацій. Адже це дуже важливо для фотографа та відеооператора.

4. Намагайтеся максимально звільнити себе в цей день від організаційної роботи. Залучіть свідків, батьків чи друзів. Не вирішуйте проблеми по телефону. А ще краще – відключіть їх! Сьогодні – ваш день! Іншого на жаль, не буде. Важлива кожна хвилина, як можливість зробити красивий і цікавий кадр. І обов’язково виспіться у ніч перед весіллям, що буде Вам гарантувати хороший настрій та здоровий вигляд очей і шкіри.

5. Відмовтеся від стандартів! У кожному місті є певний маршрут, по якому їздять всі весілля – відразу скажіть цьому "Ні!", якщо не хочете отримати банальні фотографії, як у всіх. Ваша фотосесія повинна бути особливою, рівно, як і ваш день. Саме тому напередодні весілля ми зустрічаємось з нашими молодятами та обговорюємо всі деталі дня, ідеї, обираємо локацію для зйомки прогулянки, продумуємо тематику зйомки і тоді така весільна фотосесія стає дійсно унікальною.



6. Зробіть фотосесію лав сторі. Вона стане своєрідним знайомством пари з фотографом, адже це буде чудовою можливістю повчитись позувати та поспілкуватись з майбутнім весільним фотографом.

7. Під час важливих моментів намагайтеся все робити повільно. Це дозволить фотографу робити якомога більше знімків, щоб потім відібрати найкращі.

8. Для того, щоб відзняти якісний матеріал, необхідно виділити 1-2 години на повноцінну зйомку (без урахування часу на пересування, посадку-висадку, затори, та ін.).

9. Під час вашої фотосесії не забудьте про гостей. Це може бути фуршет, конкурси та ін. Якщо заздалегідь подумати про дозвілля гостей, то під час прогулянки ви будете спокійні і гості не будуть відчувати себе покинутими.

10. Післявесільна фотосесія — це фотосесія, яка є продовженням вашого весілля і знімається в окремий день, щоб реалізувати творчу частину задуманого. В цей день можна фотографуватись без зайвого поспіху, у якомусь особливому чи віддаленому місці (ліс, озеро, гори, старовинне місто).

Сподіваємося, наші поради будуть корисними для вас, і ви будете задоволені своєю весільною фотосесією!


www.valchuk.com.ua




Контакти:
         
+38(096)065-9-225                     
+38(063)277-1-005                         
+38(095)036-3-319
Ми в соц. мережах:
vk.com/valchuk.photographers
facebook.com/valchuk.photographers
instagram.com/valchuk.photographers





На правах реклами