На Рівненщині почали більше виготовляти печива та м'яса
Наростили виробництво і у м'ясо-молочній галузі. Так, на 89% збільшено випуск м'яса ВРХ, на 76% - молока, на 31% – масла.
Рівняни обурюються звичкою покупців "лапати продукти"
Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 48-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Загалом, обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ТОВ «Терлич», ТОВ «Хлібодар», ПАТ «Поліссяхліб» та інші.
В Україні торгують дешевим маслом з Нової Зеландії
Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.

Астропрогноз для всіх знаків на 11 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 207
Як навчитись швидко прибирати: поради, які спростять життя

Прості поради для легкого прибирання.
переглядів: 710
Легкий та корисний салат, який полюбить вся сім'я: рецепт

Смачний і красивий салат — чудовий зразок французького смаку
переглядів: 1604
День бузку в Пересопниці: свято краси, мистецтва та підтримки ЗСУ 11 травня

Завтра, 11 травня, мальовниче село Пересопниця Рівненського району знову стане центром весняної краси та патріотичного духу, адже тут відбудеться традиційне свято – День бузку. Цьогоріч програма поєднає чарівні аромати весни, унікальне українське мистецтво та можливість підтримати наших захисників.
переглядів: 321
Увага: кліщі! Поради медиків, як уберегтися від небезпечних укусів

З приходом весни та потепління в Україні розпочався сезон активності кліщів. Медики та епідеміологи попереджають про зростання кількості випадків укусів цих небезпечних павукоподібних серед населення.
переглядів: 864