Ми у Facebook
31.05.2016, 17:20

Величезні кульки, запальні танці та спів усім залом - у Рівному відбувся концерт гурту "Время и стекло" [Фото+Відео]

Довгоочікуваний концерт гурту "Время и стекло" у Рівному нарешті відбувся. Віддані фанати гурту з нетерпінням очікували цього драйвового шоу.
Глядачі МПК "Текстильник" почали збиратися на концерт гурту ще за 20 хвилин до його початку. Публіка, яка прямувала до зали була насправді різноманітна - це і дорослі подружжя, чоловіки, жінки, дівчата та зовсім юні дітки, які навіть підготували до концерту особливий дрес-код.

Мова йде про те, що учасниця гурту "Время и стекло" Надія Дорофеєва любить вдягатидля доповнення образу різноманітні вушка чи бантики, тому і в залі було чимало тих, хто намагався повторити образ солістки.


ФОТОРЕПОРТАЖ З КОНЦЕРТУ


Концерт розпочався з бурхливих оплесків, а вже буквально після трьох пісень частина глядачів не змогла сидіти на своїх місцях. Люди танцювали в проходах і просто піднімалися з своїх місць.

Добре відомі хіти глядачі співали усім залом, а самі учасники гурту були просто вражені активністю рівненської публіки. Самі ж рівняни були приємно здивовані відкритістю гурту, адже до них могли сміливо підходити за автографами. А Надія не жалкувала своїх поцілунків для усіх маленьких фанатів, які були на концерті.


ФОТОРЕПОРТАЖ З КОНЦЕРТУ




Запальні танці, гучні співи та маса позитивних емоцій - це те, що супроводжувало глядачів впродовж усього концерту. А величезні кульки, які виконавці запустили в зал, не могли залишити байдужим жодного глядача: малеча та дорослі насолоджувалися прекрасною музикою та бавилися барвистими, гігантськими кульками!


ВІДЕО - Запальний виступ гурту "Время и стекло" у Рівному











На правах реклами