Ми у Facebook
08.06.2016, 17:00

"Нині у тренді природність", - рівненський майстер манікюру [+Фото]

Доглянуті руки – один з головних критеріїв жіночої краси. І, зрозуміло, руки не можуть вважатися доглянутими без акуратного манікюру. Про гігієнічний бік питання годі й говорити, водночас всіх нас цікавить ще й інший аспект: який манікюр буде модним у 2016 році?
БІЛЬШЕ ФОТО



Головне – природність!


У 2016 році максимальний акцент варто робити на природність. Ідеальні нігті цього року – короткі, овальної форми, вкриті лаком тілесного кольору. Якщо ви любите довгі нігті (адже вони візуально подовжують пальці), відмовлятися від них не обов'язково. Але не переборщіть з довжиною і утримайтеся від занадто яскравого дизайну. Мигдалеподібні довгі нігті – ось актуальна форма 2016-го року.

А ось короткі нігтики можна прикрашати вже сміливіше. Втім, і тут головним трендом є максимальна простота. Одноколірне покриття нігтьової пластинки виглядає елегантно і не вимагає зайвих роздумів при виборі одягу і макіяжу.

Модні кольори нігтів 2016-го

Що стосується кольорів, вже згаданий тілесний буде актуальним впродовж усього року. Крім того, сюди ж можна віднести будь-які відтінки лаку, які підходять під визначення nude – ті, що імітують натуральний ніготь: ніжно-рожевий, молочний, бежевий і просто прозорий лак.

Не меншою популярністю будуть користуватися ніжно-блакитний, персиковий, бузковий і м'ятний кольори. А для тих, хто любить більш агресивну стилістику в манікюрі, підійде бордовий лак, темні відтінки сірого і синього кольорів, червоний, сливовий.

Влітку можна дозволити собі поекспериментувати з неоновими лаками: салатовим, жовтим.

А якщо ж ви мрієте бути в тренді та мати просто ідеальний манікюр, то звертайтеся до професіоналів.






БІЛЬШЕ ФОТО





БІЛЬШЕ ФОТО





На правах реклами