Ми у Facebook
09.06.2016, 17:00

Маленька рівнянка показуватиме сукні французького дизайнера у Каннах

Зірка обкладинки рівненського глянцевого журналу “ВІТАЄМО!” Євангеліна Шмід, яка є переможницею багатьох конкурсів краси готується до поїздки в Канни, яка запланована на серпень цього року.
Євангеліна надзвичайно активна дівчинка, яка любить пробувати себе у різноманітних образах та брати участь у конкурсах. А світлини дівчинки в різних образах — це щось просто неймовірне. Саме тому не випадково, що Єву запрошують до участі в різноманітних конкурсах і тоді родина вирішує, у яких з них варто взяти участь.


Переможниці відомих шоу та конкурсів краси - герої журналу "Маленькі рівняни"


- Ми отримали близько десятка запрошень: на Всеукраїнський фестиваль дитячих талантів "Обдаровані діти України", свято дитячої моди і таланту "#KIDS #FASHION #SPRING 2016", на всеукраїнський конкурс для дітей моделей "Best kids model Ukraine", на конкурс краси і талантів "Міні-Міс і Містер Миколаїв 2016", на конкурс "Принц і Принцеса Країни 2016", на всеукраїнський конкурс "Міні-міс блондинка", національний фестиваль моди і таланту "Міні-топ-модель України 2016" тощо. У двох конкурсах вже й взяли участь. Так, Євангеліна стала першою віце-міс конкурсу "Найкрасивіші україночки-2016", який відбувся у Житомирі. Вона була наймолодшою учасницею і змагалася з п'яти-, шестирічними дітьми з різних регіонів України. Потім був всеукраїнський конкурс "Найстильніші україночки", який теж проходив у Житомирі. На ньому Євангеліна отримала звання "Міні-міс "Найстильніша україночка". Окрім конкурсів, доньку запросили ще й на показ дизайнерського дитячого одягу у Київ. У ньому має брати участь донька співачки Віри Брєжнєвої. Також маємо запрошення на реаліті-шоу "Model Camp.Дети", - розповідає мама Євангеліни — Наталія.

Рівнянка стала популярною у три роки



Одна з останніх перемог Єви — це участь у Національному конкурсі "Топ-Модель України". На конкурсі потрібно було представити арт-костюм квітки, а також пройтись по подіуму у дизайнерському вбранні. Усього у конкурсі краси взяли участь 28 дівчат. Серед шести дівчаток своєї вікової категорії Єва виборола головний приз – поїздку до Канн. Там вона буде моделлю у показі колекції відомого французького дизайнера Vladimir Viquious.


Народження дитини як подарунок небес...


Аннгельська врода маленької Єви, переконані, дозволить підкорити їй ще більші вершини. А відомість та показ у Каннах — це тільки яскраве продовженння історії маленької зірки-Єви!








На правах реклами