Ми у Facebook
13.06.2016, 17:40

На Кубку ОГО залишилося зіграти останні матчі групового етапу [Фото+Відео]

На груповому етапі Кубка ОГО 2016 з міні-футболу командам залишилося зіграти лише по одному матчу. За їх результатами остаточно визначаться два учасники півфіналів та квартет колективів, які виборюватимуть право туди потрапити у додаткових поєдинках.
Матчі 3 туру.

«Рівнегаз» - «Віліс» - 5:3

У своєму дебютному матчі «Віліс» дещо несподівано переграв одного з фаворитів турніру. Хоча, зважаючи на виконавців, які захищали кольори переможців, перемогу навряд чи можна назвати випадковою. Щоправда, у матчі проти «Рівнегазу» «Віліс» подвиг першого туру повторити не зумів – поразка у два м'ячі

«Рівне-112» - «Комфорт-Сервіс» - 7:4

«Пожежники» здобули свою першу перемогу після двох стартових нічийних матчів. Завдання для «Рівне-112» полегшили кадрові проблеми, з якими зіштовхнувся суперник. Адже у «Комфорт-Сервіса» на лаві запасних був лише один гравець, до того ж не грав безумовний лідер команди – Богдан Новак.

ОГО – «Простір» - 4:1

Після двох перших невдалих матчів, в яких журналісти зуміли завоювати рівно нуль очок, команда ОГО впевнено переграла «Простір». Утім, саму гру довести до фінального кінця не вдалося – в середині другого тайму серйозну травму отримав голкіпер «Простору» і матч, за домовленістю сторін, достроково припинили.

Матчі 4 туру.

ОГО – «Віліс» - 2:5

У матчі проти «Віліса» журналісти були не проти продовжити свою виграшну серію, про те взнаки дала коротка лава запасних. До другого тайму на майданчику що трималася рівновага, проте під завісу гри «Віліс» пішов відрив і здобув упевнену перемогу.

«Рівнегаз» - «Рівне-112» - 3:10

Злий жарт відсутність «свіжої крові» зіграла з «Рівнегазом», який до матчу з пожежниками всі свої три поєдинки виграв. «Рівне-112» виявився більш мобілізованішим на гру, до того ж підбір і кількість виконавців дозволяла тримати темп, аби, в підсумку, просто розгромити грізного суперника.

«Комфорт-Сервіс» - «Простір» - 10:3

Останній матч туру завершився аналогічним рахунком. Щоправда, тут поразка «Простора» була очікуваною. Ця команда перед останнім ігровим днем в групі залишається єдиною, котра не набрала жодного очка.









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному розіграють Кубок ОГО з міні-футболу 2016

Кубок ОГО з міні-футболу стартував із сенсацій

Таким чином, після чотирьох зіграних турів лідерство утримує «Рівнегаз» - дев'ять очок. Другим йде «Рівне-112» - вісім, у «Віліса» - сім. Відзначимо, що після групового етапу Кубка ОГО дві кращі команди потрапляють відразу до півфіналів. Ще два учасників 1/2 фіналу визначаться у додаткових матчах – третя в турнірній таблиці команда зіграє з шостою, а четверта – з п'ятою.

Нагадаємо, що вдруге за всю історію проведення Кубку ОГО з міні-футболу гравці змагатимуться на штучному покритті. У 2013 році це був майданчик у ДЮСШ №4. Тоді переможцем турніру став «Рівнегаз». У фінальному матчі він переграв клуб «Славія-Рівне-112» із рахунком 3:0. А цьогоріч футболісти гратимуть на штучному майданчику Рівненської гуманітарної гімназії.

Торік у заключній грі Кубку ОГО «Славія» в напруженій боротьбі зуміла мінімально переграти «Комфорт-Сервіс» та вперше у своїй історії завоювати Кубок ОГО.





На правах реклами