Ми у Facebook
17.06.2016, 14:00

За бійки на сесії Рівненської облради вибачилися

Ілюстративне фото

Першим це зробив екс-голова облради Олександр Корнійчук після того, якнаписав заяву про звільнення з посади.
Нагадаємо, що заяви про звільнення сьогодні написали двоє голів обласної ради - Володимир Ковальчук та Олександр Корнійчук.

Після цього останній вийшов і вибачився за те, що відбувалося в сесійній залі. Він зазначив, що йому соромно, що вся Рівненщина бачила скандали й бійки, що відбувалися сьогодні.

Підтримав колегу і другий екс-голова - Володимир Ковальчук. Він зазначив, що рішення - заява про звільнення - досить розумне, адже не потрібно, щоб вся Україна сприймала Рівненщину як майданчик для міжусобних воєн. Також Володимир Ковальчук додав, що ніколи не тримався за посаду.

Заявив, що йому соромно за бійки у залі і однопартієць Володимира Ковальчука, депутат Верховної Ради Андрій Лозовий. Назвав заяви про звільнення Корнійчука і Ковальчука - це "приклад того, що вони сильні люди і вміють знайти порозуміння". Також додав, що сподівається, що Рівненська обласна рада до 1 липня зможе обрати нового голову.

А депутат Верховної Ради Володимир Парасюк повідомив, що у момент, коли домовлялися фракції про те, хто буде головою, прозвучала фраза "Давайте подумаємо про землю, на якій живемо", і що "нині вороги України бісяться, що ми помирилися".








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ