Ми у Facebook
22.06.2016, 15:30

На Рівненщині молоду дівчину ледь не вбив залицяльник (+Подробиці)

Чоловік вважав, що вбив дівчину, проте вона дивом вижила.
Чоловік ще у листопаді торік познайомився із молодою продавчинею одного із магазинів Рівного. І хоч він був одруженим, але це не стало на заваді для подальших стосунків. «Облюбовував» із того часу кавалер не лише дівчину, а й торговий заклад, у якому і запланував реалізувати свої злочинні наміри.

У неділю, 19 червня, близько 22 години продавець закрила магазин, віддала ключі колезі і пішла додому. Близько першої ночі на побачення у камуфльованому одязі з’явився залицяльник. Удвох вирішили посидіти на робочому місці дівчини. Та поїхала за ключами на таксі одна, адже колеги добре знали її кавалера, тому той вирішив не «світитися». Крім того, коли дівчина поверталася назад, попросив її вийти із машини в іншому місці аби таксист його не бачив.

За пиріжки з маком пенсіонерка з Рівненщини може сісти за ґрати

Побачення в торговому закладі за чаркою затягнулося. Тоді чоловік почав діяти. Ключ від сейфа не довелося довго шукати і той дістав звідти 59 тисяч гривень, після чого чоловік почав душити «кохану». Коли ж та зуміла вирватись, він наздогнав її на вулиці і, заспокоївши, посадив у свій автомобіль. Таким чином дівчина потрапила у Бармаки Рівненського району. Там на краю села нелюд тричі вистрілив у дівчину зі спецпристрою для відстрілу гумовими кулями і для певності двічі порізав шию спереду та ззаду.

Тепер дівчина зізнається, що в ту мить зрозуміла, що чоловік не зупиниться і позбавить її життя, тож прикинулася мертвою. Лише тоді зловмисник її залишив.

Поранена зуміла дійти до найближчого будинку, де близько 6:30 двері відкрив 30-річний мешканець Бармаків. Саме він викликав швидку допомогу та правоохоронців. Лікарі потерпілу із попереднім діагнозом множинні поранення передньої та задньої поверхні шиї, проникаюче поранення трахеї і щитовидної залози госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Наразі медики повідомляють, що її стан покращився. Однак дівчина через поранення не може поки що говорити, а тому спілкується із правоохоронцями письмово.

У Рівному збили пенсіонерку, яка перебігала дорогу біля автовокзалу


Чоловіка затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівного. У скоєному не зізнається, однак вилучені речові докази підтверджують його причетність до злочину.

Під час огляду автомобіля рівнянина правоохоронці виявили та вилучили травматичний пістолет «Schmeisser». Однак, чи стріляв саме із нього – з’ясовуватимуть поліцейські.

З’ясувалося, що рівнянин уже перебував на лаві підсудних за розбійні напади, крадіжки та угони, за що відсидів три роки. Тепер йому за скоєне загрожує довічне ув’язнення.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ