Ми у Facebook
27.06.2016, 15:55

В Україні видано книгу, яка допоможе вступити на журналістику

В Україні вийшла унікальна книга - навчальний посібник Віталія Голубєва "Універсальна журналістика". Тут вміщено корисні поради тим, хто вступає на спеціальність "Журналістика", і тим, хто робить перші кроки в медіа. Автор - "Журналіст року" в Україні, викладач журналістики з багаторічним стажем.
У рівненському видавництві "Друк Волині" видано навчальний посібник Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" - книгу для тих, хто робить перші кроки в журналістиці й допомагає робити їх іншим.

Автор книги - "Журналіст року" в Україні серед обласних і регіональних видань, переможець творчого конкурсу Національної спілки журналістів України 2016 року.

На 152 сторінках "Універсальної журналістики" містяться детальні покрокові інструкції з техніки інтерв'ю, списки джерел інформації в офлайні та онлайні, поради з самопрезентації журналіста в соціальних мережах та тайм-менеджменту в журналістиці, "лайфхаки" на щодень для журналіста мультимедійної редакції з професійної та особистої ефективності. Ці поради - результат узагальнення майже 20-річного досвіду роботи автора в журналістиці й 10-річних напрацювань у "Школі універсального журналіста", яку проводить Віталій Голубєв у різних містах для молоді, яку цікавить журналістика.

А старшокласникам і студентам, які лише починають шлях у журналістиці, книга Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" стане у пригоді й тим, що вона розкриває базові поняття з основ журналістики й містить поради з організації навчання на факультеті журналістики та побудови журналістської кар'єри. Адже в основу відповідних розділів покладено навчальний комплекс з дисципліни "Вступ до спеціальності", який Віталій Голубєв розробив за час викладання на кафедрі журналістики Національного університету "Острозька академія".

Знайомтесь зі змістом книги Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" і переконайтесь, наскільки корисною вона може бути для вас!







Книга Віталія Голубєва "Універсальна журналістика" буде надзвичайно корисною всім абітурієнтам, які нині готуються до вступу на спеціальність "Журналістика". Адже у ній детально і доступно подані основи роботи журналіста, і, що найголовніше, - покрокові схеми написання статті. Саме тому книга Віталія Голубєва буде незамінною для всіх абітурієнтів спеціальності "Журналістика", які нині готуються до творчого конкурсу.





На правах реклами