Ми у Facebook
27.06.2016, 18:00

«Верес» закінчив перші збори розгромом «Скали»

Перший навчально-тренувальний збір НК ФК «Верес» завершив грою проти «Скали» зі Стрию. Підопічні Володимира Мазяра розгромили суперника у рідних стінах з рахунком 6:0. Цікаво, що три з шести голів влетіли у ворота суперників рівнян у заключні хвилини поєдинку.
Рахунок у зустрічі «Верес» відкрили вже у дебюті грі. Правий півзахисник Сергій Герасимець влучно пробив з-за меж штрафного майданчика. Подвоїли рахунок «вересівці» за кілька хвилин до свистка на перерву. Гол на рахунку Ігоря Худоб’яка.

На 66-й хвилині згаданий Герасимець замкнув простріл на дальню штангу, оформивши тим самим дубль.

Завершили розгром господарів «вересівці» на останніх хвилинах, забили Антон Яременко, В’ячеслав Койдан та Руслан Степанюк (з пенальті).

Для рівнян в рамках першого збору це був вже третій контрольний матч упродовж шести днів. У попередніх поєдинках підопічні Володимира Мазяра теж виграли – з однаковим рахунком – 1:0 у аматорів із футбольного клубу «Миколаїв» та професіоналів із львівських «Карпат».

Наступний збір Народний Клуб розпочне 30 червня. Відбудеться він знову у селищі Славське на Львівщині.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

Рівненський «Верес» достроково повернувся у Першу лігу

Тим часом, у ПФЛ прийняли рішення щодо кількісного складу учасників Першої ліги. Так, у Першій лізі чемпіонату України з футболу 2016-2017 зіграє 18 команд. Таке рішення прийняли на Конференції Професіональної футбольної ліги.

Згідно з рішенням у Першій лізі залишився ФК «Тернопіль», який посів передостаннє місце у минулому чемпіонаті. Також право на підвищення у класі отримали «Буковина», «Скала» та «Арсенал-Київ», які посіли четверту, п`яту та шосту позиції у Другій лізі відповідно.

Рішення про затвердження кількісного складу учасників чемпіонату Першої ліги у сезоні 2016-2017 також має ухвалити Виконком Федерації футболу України.







На правах реклами