Ми у Facebook
07.07.2016, 14:00

Як рівнянам протидіяти телефонним хуліганам?

Фото: minsknews.by

Рівненська журналістка Вікторія МАМОТЮК написала у соцмережі Фейсбук про те, що її мамі цілодобово телефонує невідомий, який лякає її по телефону.
"Моїй мамі, уже протягом місяця, постійно і вдень, і вночі телефонує якесь бидло із номера: 0935105355. Воно у трубку гарчить, тупає, грюкає. Мама - немолода людина. Коли лунає дзвінок, вона біжить підняти слухавку, хвилюється, що може щось із рідними сталося. Коли я зателефонувала на цей номер, мене обматюкав якийсь чоловік (по голосу і розмові чути, що якийсь "муркаючий", або наркоман). Самостійно вичислити його не вдається. Допомагайте, друзі. Давайте завалимо його так само дзвінками. А хто знає, як вичислити по номеру, буду дуже вдячною", - написала Вікторія Мамотюк.

На роботу - через соцмережі: роботодавці все частіше заглядають на сторінки кандидатів

Як діяти у такій ситуації? На це питання відповіла фахівець відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Любов ГУДА:

Скільки чорниць планують зібрати на Рівненщині

- У таких випадках необхідно звертатися до поліції, правоохоронці зареєструють звернення та розпочнуть за цим фактом перевірку. Якщо вказаний вами факт є порушенням закону, то правоохорнці стосовно порушника прийматимуть міри. У заяві слід вказати усю відому вам інформацію, яку ви можете повідомити: з якого номеру телефонують, о котрій годині, як часто, про що вам говорять, тощо.





На правах реклами