Ми у Facebook
12.07.2016, 17:00

На Рівненщині прощалися з Героєм

Вараш прощався з Максимом Туриком.
10 липня місто попрощалося ще з одним учасником АТО - Туриком Максимом Васильовичем. 34-річний військовослужбовець був призваний на військову службу під час часткової мобілізації Володимирецьким об’єднаним районним військовим комісаріатом 14 березня 2015 року. Проходив службу в зоні АТО на території Донецької та Луганської областей. У березні 2016 року, після року служби по мобілізації, підписав короткостроковий шестимісячний контракт. 2 липня Максим Турик був госпіталізований у Харківський військовий госпіталь, де помер 7 липня.

На в'їзді до міста та в місті бійця на колінах зустрічали рідні та близькі, бойові побратими, керівництво міста, небайдужі містяни, депутати міської ради, військовослужбовці, представники Кузнецовського міського військового комісаріату, громадської організації "Ветеранська Спілка учасників АТО та захисників Вітчизни", громадських організацій «Пласт» та «Ольбери», автомобілісти.

На Рівненському військовому полігоні стріляють "партизани" (+ФОТО)

Поховали військовослужбовця, що поклав своє життя за свободу, незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави з усіма військовими почестями на Старорафалівському кладовищі. Світла йому пам`ять!

За матеріалами сайту міської ради.





На правах реклами