Ми у Facebook
15.07.2016, 10:00

Власник скандального собачого розплідника в Рівному запевняє, що загрози більше немає

Тибетський мастиф

Про це повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський на брифінгу, який відбувся з приводу ситуації із нападом собак на рівнянина.
Нагадаємо, що у Рівному собаки з приватного розплідника пошматували пенсіонера (+ФОТО). Близько 20 години 58-річний місцевий мешканець саме направлявся до свого товариша у гості, коли 52-річний рівнянин відкрив хвіртку свого господарства, щоб винести сміття. У цей час із подвір’я вискочив пес породи «Тибетський мастиф» і накинувся на перехожого. Власник собаки ледве зумів відтягти пса від людини. Лікарі швидкої медичної допомоги діагностували у потерпілого укушені рани ноги, щоки, вуха, живота, пальця руки та госпіталізували його у хірургічне відділення центральної міської лікарні. Медики повідомляють, що лікування триватиме до двох тижнів.

Хомко - про проблему розплідників

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«Власник шести собак, які на той момент перебували на території господарства, вивіз їх на територію радіозаводу, що на вулиці Данила Галицького, — повідомив начальник рівненської поліції Василь Зелінський. — В подальшому буде вирішуватись питання про виселення тварин за межі міста, аби не допустити подібних інцидентів».

Користувачі соцмереж - про напад собак на пенсіонера - бурхливе обговорення рівнян

Наразі чоловік свою вину визнає та сьогодні дав покази. Обіцяє активно сприяти розслідуванню та знайти компроміс із потерпілим. Із його слів, він зараз утримує 64 дорослих собаки та п’ятдесят цуценят.

До речі, протягом року чоловік тричі притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил тримання собак.

За матеріалами відділу комунікації поліції
Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ