Ми у Facebook
18.07.2016, 13:20

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Стартовий поєдинок нового Чемпіонату України у Першій лізі рівненський «Верес» проведе 24 липня у Чернівцях проти «Буковини». Календар змагань у Будинку Футболу визначили шляхом жеребкування.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», другий матч рівняни теж проведуть у гостях – 30 липня проти ПФК «Суми». А от у Рівному вболівальники свій клуб побачать 5 серпня. Цього дня підопічні Володимира Мазяра прийматимуть ФК «Тернопіль».

Також цікавим є той факт, що упродовж чотирьох днів «Верес» двічі зіграє у Ковалівці: 10 серпня – на Кубок України, а 14 серпня – в рамках чемпіонату.

Нагадаємо, що рівненський стадіон «Авангард», де проводить свої домашні матчі «Верес», допустили до проведення змагань у Першій лізі. Таке рішення прийняли члени виконкому Федерації футболу України.

«Затверджено перелік стадіонів. Стадіон «Авангард», після важких перемовин, допущено до проведення матчів в Першій лізі. Умовно. До виправлення всіх недоліків», – так прокоментував рішення виконкому ФФУ його член, президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов у себе на сторінці у соцмережі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

На зборах «Верес» переграв суперників у п’ятому матчі поспіль

Також на засіданні Виконкому ФФУ було затверджено рішення Конференції ПФЛ, яка запропонувала в наступному сезоні повернутися до колишнього формату проведення першої ліги.

Так, в сезоні 2016/17 в Першій лізі гратиме 18 команд (свого часу, саме стільки учасників було в цьому дивізіоні - до скорочення 2013 року). У порівнянні з минулим чемпіонатом з тих, хто не покинув турнір з турнірним показниками, ліга недорахується «Гірника» з Кривого Рогу і «Динамо-2».

У чемпіонаті Другої ліги візьме участь 17 команд. Підтвердилося зняття сумської «Барси» з турніру. Що стосується «Арсенал-Київщина», то поки ця команда залишається в турнірі, не дивлячись на фінансові труднощі.

Сезон в нижчих дивізіону українського футболу розпочнеться 20 липня матчами попереднього етапу Кубка України. Поєдинки ж безпосереднього Першої та Другої ліг розпочнуться 24 липня.











На правах реклами