Поради рівнянкам: чи шкідливим є нарощення волосся
Не всі рівнянки мають від природи густе та красиве волосся і тому часто жінкам доводиться вигадувати нові методи його покращення чи вирішення цієї проблеми комплексно.
Нині відома методика нарощення волосся. Водночас на нашому сайті чимало рівнянок запитують, чи це не шкідливо і чи не пошкодить це їх натуральне волосся.
"Ранкова кава": всі секрети нарощення волосся [Фото+Відео]
Ми звернулися до власниці салону “Masterhair” Мирослави МИШКЕВИЧ, яка поділилася секретом того, чи є для рівнянок шкідливим процес нарощення волосся.
- Існують чимало стереотипів щодо нарощення волосся. Проте з досвіду можу сказати, що причина погіршення стану волосся після нарощення — це не сама процедура, а непрофесійність майстра. Одне професійне нарощування на багато разів безпечніше, аніж один сеанс фарбування волосся. Суть у тому, що нарощування – це процес технічний, а не хімічний. Також важливо зазначити, що під нарощуваним волоссям власне починає рости у два рази швидше, ніж звичайно, - розповіла пані Мирослава.
нарощення волосся, місто Рівне, новини Рівного, Мирослава Мишкевич
Доставка для військових майже безкоштовно: корисна ініціатива Армія+ і Нової пошти
Завдяки пропозиції Нової пошти у Плюсах військові можуть відправляти та отримувати вантажі до 30 кг за 1 гривню у прифронтових відділеннях.
переглядів: 64
10 тисяч гривень пенсії: які умови висуває українська система?
У 2025 році пенсійна система України функціонує за принципом індивідуального нарахування виплат, який залежить від двох ключових факторів: розміру офіційної заробітної плати та страхового стажу.
переглядів: 136
Рідні, вороги та позики: астропрогноз на 20 січня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 253
Як врятувати речі, які пофарбувалися при пранні
Зазвичай із речами, які полиняли ми відразу прощаємося. Але насправді є декілька дієвих способів, як ці речі врятувати.
переглядів: 222
Рибний пиріг за британським рецептом: швидко та смачно
У нашому рецепті рибний пиріг буде з тістом і овочами. Спробуйте приготувати його хоча б раз - і ця страва стане вашою улюбленою.
переглядів: 1107