Ми у Facebook
25.07.2016, 08:20

Рівненський футбольний клуб отримає кількасот тисяч гривень: на що витратять гроші?

За таке рішення проголосували депутати міської ради Рівного, 21 липня.
Міські депутати проголосували за надання з перевиконаного міського бюджету суми в розмірі 750 тисяч гривень для народного клубу “Верес”. Також допомогу отримують інші спортивні клуби Рівного: 200 тисяч отримає баскетбольний клуб “Пульсар”, міні-футбольний клуб “Кардинал — Рівне” - 250 тисяч гривень.Про це повідомляє “Радіо Трек”.

На що витратять отримані кошти з міського бюджету футбольний клуб, порталу ОГО розповів президент народного клубу “Верес” Олексій Хахльов:

- Після закінчення сезону, ми розуміли, які будуть бюджетні вимоги під час участі у Першій лізі. Через це ми зверталися і до міської ради, і до обласної ради, і до облдержадміністрації щодо збільшення надходжень для народного клубу. Тому отримання цієї допомоги стало для клубу приємною звісткою, за що хотілося б подякувати міським депутатам, міському голові Володимиру Хомку та секретарю міськради Сергію Паладійчуку. Згідно бюджетного кодексу України, ми повинні витрачати кошти на проживання та харчування команди під час навчально-тренувальних зборів, які відбуваються між іграми (по-футбольному це називається мікроциклами). Уже відбулося уже два навчально-тренувальних збори. Зараз проходить третій. Під час таких зборів, гравці мають змогу підвищити свій рівень гри, аби гідно представляти Рівне у іграх Першої ліги.

Нагадаємо, що у кінці травня цього року НК “Верес” вийшов до Першої ліги достроково.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ