Ми у Facebook
31.07.2016, 17:30

Підсумки тижня: подробиці вбивства рівненського лікаря та низка смертельних ДТП

ОГО підсумовує новини за тиждень, що викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці вбивства рівненського лікаря Андрія Лимича.

Андрій Лимич
Андрій Лимич


У середу, 27 липня, стало відомо, що поліцейські затримали убивцю. У відомого рівненського лікаря життя відібрав 42-річний Микола — його ж пацієнт, який лікувався від алкоголізму. Він зізнався, що коли позбавився алкогольної залежності, то пристрастився до ігрових автоматів. Нове згубне захоплення потребувало значних сум, а тому він вирішив убити і пограбувати лікаря (напередодні злочину він уже позичив і програв у автомати суму в тисячу доларів). Він був певний, що Андрій Лимич має гроші, адже сам за лікування заплатив значну суму - 3 150 гривень. Убивши і пограбувавши свою жертву, чоловік відразу пішов програвати здобич у гральні автомати.

За словами заступника начальника Головного управління Нацполіції Рівненщини Сергія Волкова, вбивця до скоєння злочину почав готуватися ще з самого ранку. У суботу, 23 липня, зловмисник взяв кухонну сокирку і прийшов у двір будинку, де знаходився офіс Андрія Лимича, ще об 11 годині. Прочекав там фактично увесь день, оскільки правоохоронці встановили, що вбивство сталося о 22 годині того ж дня... Читати далі




Низка смертельних ДТП



У понеділок ввечері на Волині в жахливій ДТП загинули хлопці з Рівненщини.





Не розминулися дві автівки - внаслідок ДТП двоє чоловіків загинули на місці автопригоди. Один із них помер у кареті швидкої допомоги за кількасот метрів від аварії. Ще двох постраждалих доправили в Луцьку міську клінічну лікарню. Один із них перебуває у вкрай важкому стані, інший - середньої важкості.

У легковику "Renault Kangoo" перебували 37-річний водій та 21-річний пасажир – жителі Луцька. Водій, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем "Mercedes-Benz". За кермом легковика перебував 22-річний мешканець Рівненської області. В салоні автомобіля було ще два пасажири 21-річний та 27-річний мешканці Рівненської області.


На Рівненщині в аварії загинув молодий мотоцикліст


У п'ятницю, 29 липня у Володимирецькому районі чоловік на смерть збив пенсіонерку.





У селі Бабка Володимирецького району 29-річний водій автомобілем марки "Audi Q7" наїхав на велосипедистку, яка рухалися на зустріч по його смузі руху. 61-річна місцева жителька отримала травми, які призвели до смерті. Тіло загиблої направили в морг. Велосипед та автомобіль помістили на території Володимирецького відділення поліції.




Наступного ж дня, 30 липня, близько першої години ночі на автотрасі Київ-Чоп у автотранспортну пригоду потрапив мікроавтобус сполученням "Київ-Броди".
Слідчо-оперативна група на місці трагедії встановила, що 30-річний водій маршрутки, мешканець Тернопільської області, рухаючись із Києва до Львова, обганяв і виїхав на зустрічну смугу. Після чого мікроавтобус "Volkswagen Crafter" зіткнувся із вантажівкою "SCANIA R480" під керуванням 51-річного дніпровчанина, який їхав у зустрічному напрямку.





В результаті зіткнення, один із пасажирів мікроавтобуса, 27-річний мешканець Бродів, загинув на місці. Також 48-річний житель Радивилова та 58-річний мешканець Мелітополя померли у реанімаційних відділеннях Рівненської центральної районної та обласної клінічної лікарнях. Ще чотирьох людей з Рівненської та Львівської області доправили до Рівненської обласної клінічної лікарні.


Рівнян налякала рідкісна тварина (+ФОТО)







На правах реклами