Ми у Facebook
01.08.2016, 14:45

«Кубок Свободи - 2016». 1 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «Титан-Зоря» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У понеділок, 1 серпня, у Хмельницькому стартував міжнародний турнір з футзалу «Кубок Свободи-2016». Участь у ньому приймає і МФК «Кардинал-Рівне», який у перший ігровий день зіграє проти ще одного представника Екстра-ліги – клубу «Титан-Зоря».
Сьомий за ліком розіграш Кубку Свободи отримав статус міжнародного вперше. До Хмельницького завітає дворазовий чемпіон Білорусі, «ВРЗ» із Гомеля. Турнір організований спортивним клубом «Сокіл» (Хмельницький) та Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області.

Окрім гостей з Білорусі боротьбу за головний трофей поведуть ще сім колективів: шість представників вітчизняної Екстра-ліги: львівська «Енергія», «Продексім» з Херсона, хмельницький СК «Сокіл», «Титан-Зоря» з Покровського, «ЛТК-ІнБев-НПУ», який представляє відразу три міста – Луганськ-Київ-Житомир, та МФК «Кардинал-Рівне», а також аматорський колектив з Одеси під назвою «Епіцентр К Авангард», який у цьому сезоні дебютуватиме у чемпіонаті України серед команд Першої ліги.

На груповій стадії суперники будуть розділені на дві підгрупи по 4 команди. Волею «сліпого» жеребу у квартет «А» потрапили: «Енергія», «ВРЗ», «ЛТК-ІнБев-НПУ» та СК «Сокіл». У підгрупі «Б» зіграють «Продексім», «Титан-Зоря», «Кардинал» та «Епіцентр К Авангард». У групах команди зіграють в одне коло, після чого їх переможці у фіналі визначать ім’я чемпіона турніру, в матчі за «бронзу» зійдуться другі команди своїх підгруп, колективи, які завершать груповий етап на третій позиції в очному протиборстві розіграють підсумкове п’яте місце, а на команди, які фінішують у своїх групах останніми, очікує матч за 7-е місце.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» залишився за бортом play-off

Тим часом у першому матчі турніру білоруські футзалісти переграли українських.

«ВРЗ» (Гомель, Білорусь) – «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ-Київ-Житомир) – 3:1 (2:0)

Арбітри: Куцак, Жмурко (обидва – Хмельницький)

Голи: Селюк (5), Гончаров (7), Клочко (38) – Дзюба (34)

Попередження: Дзюба (39)

Група «Б». МФК «Кардинал-Рівне» – «Титан-Зоря» (Покровське). Початок матчу о 15:45.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ