Ми у Facebook
05.08.2016, 14:00

У Рівному на продавчиню напали з газовим балончиком

Правоохоронці затримали чоловіка, який зайшовши до торгового закладу, пирснув продавчині газовим балончиком в обличчя і намагався обікрасти касу.
38-річна рівнянка на вулиці Романа Шухевича обласного центру працює продавцем у продуктовому магазині. Близько 20 години 14 липня у торговий заклад зайшов невідомий, і підійшовши до жінки, пирснув їй в обличчя газовим балончиком. Після цього перескочив через вітрину і, смикаючи за дверцята тумби, намагався викрасти гроші. Усе сталося за лічені секунди. Оскільки дверцята були зачинені, а продавщиця почала кликати на допомогу, до закладу збіглися люди. Тож зловмисник накивав п’ятами.


На Рівненщині в один день відбулося три пожежі (+ФОТО)


Учора затримали розбійника - 34-річного рівнянина. Чоловік вже був судимий за скоєння крадіжок, однак відбував умовне покарання. Наразі він перебуває під домашнім арештом за скоєння чергової крадіжки з проникненням у приміщення та шахрайство. З’ясувалося, що зловмисник неодноразово заходив у магазин і придивлявся до обстановки. Коли ж у приміщенні нікого з покупців не було, скоїв напад.

Рівненський рятувальник продавав наркотики по 2,5 тис. грн

За матеріалами відділу комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини