Ми у Facebook
06.08.2016, 12:00

Реакція рівнян на першу собачу вбиральню у центрі міста

Нещодавно у ЗМІ з'явилася новина про те, що у центрі міста встановлена перша собача вбиральня.

Новина швидко знайшла своє обговорення у соціальних мережах. рівняни активно діляться думками щодо того, чи це першочергове питання для міста і чи потрібна така вбиральня у центрі Рівного.

Ось які думки вдалося зібрати:

Only Smile
Вже за 2 дні пакети розкрадуть, а зі вбиральні зроблять смітник. Київ вже практикував, не для наших полішуків такі девайси. А ідея кльова.

Ангеліна Κалашникова
Це звісно гарний намір .Та швидше привчити собак прибрати за собою, ніж їх господарів😏

Вікторія Володіна
Безкоштовні пакети))) от якби ще за це гроші платили, то можливо б користувалось попитом, а так- ні.😆 Не звик наш народ какулі прибирать після себе, не те що після собак.

Руслана Пальчевська
Було б добре,щоб так воно й було

Елена Денисенко
Вчора на лебединці йшла мамаша з дитиною і собакою просто посеред дороги викинула стакан і серветку, хоча смітники там стоять кожних 10 метрів!!! То не думаю, що за собакою вона буде прибирати!!! Але надіюсь не всі господарі тварин такі, і хоч хтось тай прибере

Саша Гриценюк
Ахах, поставили прям в людному місці, тепер всі гавно будуть туда собаче носить....А проходячи повз буде ароматний запах літа..... Красавчікі...

Рома Монах
Хах, і смішно і грішно. Вже прям бачу, як всі прибирають за своїми собаками... не для наших бидло людей. Особливо ті, хто тримають собак бо так модно)))

ДОВІДКОВО

Собача вбиральня знаходиться при вході до парку Молоді, що фактично у центрі Рівного. Там є безкоштовні сміттєві пакети та кошик для збирання собачих відходів.








На правах реклами