Сервіс по-рівненськи: розмір "чайових" у рахунку та недіючі картки клієнта закладу
"Лояльність «по-рівненськи» (заклади «4х4» та «Blues and Jazz»)
Задаюсь питанням ось вже декілька годин… Що важливіше для власника бізнесу – втрата клієнта чи комісійних за оплату клієнтом рахунку в банку? Або хто вирішує скільки «чайових» давати в ресторані – клієнт чи офіціант?... Напевно я мало знаю про бізнес та сервіс і треба повчитися у більш досвідчених підприємців!
Племінницю Генпрокурора Юрія Луценка не пустили у ресторан у Рівному
«4х4» та «Blues and Jazz» – напевно відомі заклади для багатьох рівнян.
Уявіть собі ситуацію. Приблизно рік назад я відвідав популярний міський заклад «Blues and Jazz» під час джазового фестивалю і після того, як вирішив розрахуватися за своє замовлення банківською карткою офіціант повідомив, що при безготівковому розрахунку дисконтна програма (персональна картка клієнта видана на моє ім’я від даного закладу) діяти не буде, оскільки для закладу треба понести збитки аж в цілих 1,5% за комісію банку… Напевно мені треба дійсно дізнатись про нові підходи в бізнесі або телефон того «гуру» маркетингу, який порадив надавати подібну відповідь для клієнтів.
Враження рівнян про ресторан, куди не пустили племінницю Генпрокурора Луценка
Минув рік… Вчора, відвідавши даний заклад, знову стикнувся з подібним прецедентом - «ваша дисконтна програма діяти не буде, бо нам треба комісію банку платити». І, увага, найголовніше: у чеку прописана стаття «за обслуговування 20 грн.». Я звичайно все розумію, «нахабство – друге щастя» але хто визначає суму «чайових» – клієнт чи офіціант? Можливо я би не залишив ніякої суми, можливо залишив би в декілька разів більше але клієнт, і тільки клієнт оцінює рівень обслуговування!
У Рівненській області спостерігають перевищення вмісту нітратів у питній воді
Звичайно, я не маю за ціль когось образити. Але я, як простий клієнт, обурений в результаті такого обслуговування і змушений відреагувати. Бо для чого роздавати дисконтні карти, які реально не діють! Я впевнений на 100%, що заходити в дані заклади не буду і рекомендувати користуватися їхніми послугами теж не збираюсь".

Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 463
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 458
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 448
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 489
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 370