Сервіс по-рівненськи: розмір "чайових" у рахунку та недіючі картки клієнта закладу
"Лояльність «по-рівненськи» (заклади «4х4» та «Blues and Jazz»)
Задаюсь питанням ось вже декілька годин… Що важливіше для власника бізнесу – втрата клієнта чи комісійних за оплату клієнтом рахунку в банку? Або хто вирішує скільки «чайових» давати в ресторані – клієнт чи офіціант?... Напевно я мало знаю про бізнес та сервіс і треба повчитися у більш досвідчених підприємців!
Племінницю Генпрокурора Юрія Луценка не пустили у ресторан у Рівному
«4х4» та «Blues and Jazz» – напевно відомі заклади для багатьох рівнян.
Уявіть собі ситуацію. Приблизно рік назад я відвідав популярний міський заклад «Blues and Jazz» під час джазового фестивалю і після того, як вирішив розрахуватися за своє замовлення банківською карткою офіціант повідомив, що при безготівковому розрахунку дисконтна програма (персональна картка клієнта видана на моє ім’я від даного закладу) діяти не буде, оскільки для закладу треба понести збитки аж в цілих 1,5% за комісію банку… Напевно мені треба дійсно дізнатись про нові підходи в бізнесі або телефон того «гуру» маркетингу, який порадив надавати подібну відповідь для клієнтів.
Враження рівнян про ресторан, куди не пустили племінницю Генпрокурора Луценка
Минув рік… Вчора, відвідавши даний заклад, знову стикнувся з подібним прецедентом - «ваша дисконтна програма діяти не буде, бо нам треба комісію банку платити». І, увага, найголовніше: у чеку прописана стаття «за обслуговування 20 грн.». Я звичайно все розумію, «нахабство – друге щастя» але хто визначає суму «чайових» – клієнт чи офіціант? Можливо я би не залишив ніякої суми, можливо залишив би в декілька разів більше але клієнт, і тільки клієнт оцінює рівень обслуговування!
У Рівненській області спостерігають перевищення вмісту нітратів у питній воді
Звичайно, я не маю за ціль когось образити. Але я, як простий клієнт, обурений в результаті такого обслуговування і змушений відреагувати. Бо для чого роздавати дисконтні карти, які реально не діють! Я впевнений на 100%, що заходити в дані заклади не буду і рекомендувати користуватися їхніми послугами теж не збираюсь".

Що посадити в серпні, щоб зібрати осінній врожай

Серпень — місяць, коли багато хто вважає сезон посадок завершеним, але насправді він відкриває нові можливості для городників. Правильно підібрані культури можуть потішити вас свіжим урожаєм уже через кілька тижнів. Це особливо важливо для тих, хто хоче продовжити сезон і використати кожен теплий день з користю.
переглядів: 69
Українці вшановують Успіння Пресвятої Богородиці

Сьогодні, 15 серпня, православні та греко-католики, які живуть за новим стилем, відзначають велике й світле свято — Успіння Пресвятої Богородиці. Цей день нагадує вірянам про завершення земного життя Діви Марії та її перехід у вічне життя.
переглядів: 304
Риболовля біля ЛЕП: рівненські енергетики попереджають про смертельну небезпеку

На Рівненщині енергетики нагадують рибалкам про серйозні ризики, пов’язані з ловлею риби поблизу ліній електропередач. Уздовж багатьох річок і ставків проходять ЛЕП, і навіть випадкове підняття вудки вгору може стати причиною трагедії.
переглядів: 362
Дві команди з Рівненщини стартують у Чемпіонаті України серед аматорів сезону 2025/2026

Цьогоріч Рівненщина буде представлена одразу двома командами у Чемпіонаті України серед аматорських команд — ФК «Костопіль» та ФК «Маяк» із Сарн. Обидва колективи потрапили до Групи 1, де за перемогу змагатимуться десять команд із різних регіонів України.
переглядів: 245
Етапи архітектурного планування комерційних об’єктів: від концепції до реалізації
Архітектурне планування комерційних об’єктів - це комплексний процес, який поєднує креативність, технічну точність і управління ресурсами. Від першої зустрічі з замовником до введення об’єкта в експлуатацію проходить низка етапів, кожен з яких впливає на функціональність, вартість і привабливість майбутньої будівлі. Для девелоперів та інвесторів детальне розуміння цього процесу дозволяє оптимізувати витрати, уникнути помилок на будівельному майданчику та отримати об’єкт, що відповідає вимогам ринку.
переглядів: 101
Реклама