Ми у Facebook
18.07.2016, 09:00

Враження рівнян про ресторан, куди не пустили племінницю Генпрокурора Луценка

Ілюстративне фото flagmanhotel.ru

Одна з тем, яка сколихнула соціальні мережі инулого тижня - подія, коли племінницю Генпрокурора Луценка не впустили до одного з пабів Рівного.
Нагадаємо, що племінницю Генпрокурора Юрія Луценка не пустили у ресторан у Рівному. Олена Луценко вказала, що це був ресторан "Father", що на розі вулиць Степана Бандери та Чорновола. Ресторан чи то паб не так давно відкрився у Рівному.

Рівняни жваво обговорювали цю ситуацію та самі ділилися коментарями про це заклад у Рівному. Ось які коментарі вдалося зібрати з соціальних мереж:

Оксана Тишкова
Теж вчора заходили, при вході відразу запитали чи ми бронювали стіл, ми сказали, що ні, тоді нам сказали "Вибачте, але всі столи заброньовані, у нас по запису ".Чоловік запитав, "що навіть, якщо просто прийти випити пива, ви ж паб, потрібно бронювати стіл?" , нащо нам відповіли, що просто випити пива ви зможете за борною стійкою і провели до бару. Не знаю чи то свято вчора було і все забронювали чи як... столики вільні були...Сказали, що протягом тижня відкриється літній майданчик, цікаво туди теж записуватися))))😕😆

Племінницю Генпрокурора не пустили у ресторан у Рівному: чи правомірно?

Робота Рівне
Абсолютно нормальна поведінка закладу.Адже після 20 години в вечірній час можна і без дітей посидіти і відпочити.Тим паче закладів куди пускають з дітьми безліч!

Оксана Хадыко
Я мама трьохрічного сина-шкодника-метеорита-непосиди.І скажу чесно - немає чого йому робити в таких закладах.Я сама люблю відпочити в спокої.Тому за обмеження з такими дітками.Мені не в кайф коли на мого сина косяться через те,що він часом крейзі.Краще я піду туди де є ще таке самі і всі на одній хвилі...На рахунок дрес-коду:я за! Тому що мене хаааарять чуваки в в"єтнамках з немитими ногами.Ну реально!Пробачте вже мене таку...І дрес-код немає одного чіткого обмеження:шпильки,сукня і так далі.Я впевнена якщо ти прийдеш просто пристойно одягнутий ніхто і слова тобі не скаже...Всюди треба виглядати відповідно.Просто якось не усі розуміють сенс слова "дрес-код"!В Фазері ще не була,але дуже хочу і ВЖЕ поважаю за чітку позицію!

Инна Бурко
OMG коли наші люди зрозуміють що статусний заклад це не лише захмані ціни і пихаті адміністратори😕з набором правил і дрес кодом. Якщо заклад позиціонує себе як" лакшері" то в ньому все має бути на відповідальному рівні. Кухня не лише смачна а й оригінальна, професіональні і досвідчені кухарі, росторопні та вишколені офіціанти, освітчені у цій сфері адміністратори. Я вже не кажу про автентичнісь атмосфери. Свою статусність не завоюєш лише правилами та обмеженнями. І досвід це вже показав.

Инна Бурко відповіла Оксанi
Оксана, в мене таке враження що вони самі для себе не можуть з правилами визначитися, то дітям не можна, то можна, то взагалі особам до 21 не можна(паспорти перевіряють) , мої подруги прийшли їх не пустили сказавши що усе замовлено, а через 15 хвилин приїхав мій коханий з товаришем і пройшли без проблем( хоча були в шортах і футболках) 😕😳😒

Павел Краснопольский
Нарешті!!!!! Фазер - МОЛОДЦІ!!! Не був поки що,але якщо там після 18,00 немає репетуючих на вухо дітей,батьки яких в той час,коли чадо перевертає заклад,бухарять - є сенс завітати!!!

Оля Яковлєва
Не зовсім розумію такого захвату на рахунок заборони входу з дітьми(((((
В нас традиція в неділю з дітьми ходити в якийсь цікавий заклад, принаймі для нас цікавий)))
Діти мої ведуть себе чемно, не кричать, не бігають, за сусідні столики не заглядають і не сідають.
Чекали ми відкриття щоб сім"єю туди завітати.На жаль не вийде я так розумію.
Якщо вам, шановні дописувачі і критики не пощастило сидіти в закладі де чужі діти вам на голову вилазили, то лишається вам поспівчувати.
Я особисто в черговий раз судячи по коментарям переконалась що люди вміють вести себе не чемно не тільки в громадському закладі , а й в бесідах, рівняючи всіх під одну копірку до неврівноважених і хамовитих батьків та їх істеричних дітей.Шкода

Сергій Гарбарчук
До європи нам ще далеко,паб це місце де збираються в основному мужики які дивляться футбол і випивають міцні напої які там можуть бути діти?чого в шортах неможна загадка -я думаю все для реклами концепція закладу неправильна або до кінця невизначена.





На правах реклами