Враження рівнян про ресторан, куди не пустили племінницю Генпрокурора Луценка
Рівняни жваво обговорювали цю ситуацію та самі ділилися коментарями про це заклад у Рівному. Ось які коментарі вдалося зібрати з соціальних мереж:
Оксана Тишкова
Теж вчора заходили, при вході відразу запитали чи ми бронювали стіл, ми сказали, що ні, тоді нам сказали "Вибачте, але всі столи заброньовані, у нас по запису ".Чоловік запитав, "що навіть, якщо просто прийти випити пива, ви ж паб, потрібно бронювати стіл?" , нащо нам відповіли, що просто випити пива ви зможете за борною стійкою і провели до бару. Не знаю чи то свято вчора було і все забронювали чи як... столики вільні були...Сказали, що протягом тижня відкриється літній майданчик, цікаво туди теж записуватися))))😕😆
Племінницю Генпрокурора не пустили у ресторан у Рівному: чи правомірно?
Робота Рівне
Абсолютно нормальна поведінка закладу.Адже після 20 години в вечірній час можна і без дітей посидіти і відпочити.Тим паче закладів куди пускають з дітьми безліч!
Оксана Хадыко
Я мама трьохрічного сина-шкодника-метеорита-непосиди.І скажу чесно - немає чого йому робити в таких закладах.Я сама люблю відпочити в спокої.Тому за обмеження з такими дітками.Мені не в кайф коли на мого сина косяться через те,що він часом крейзі.Краще я піду туди де є ще таке самі і всі на одній хвилі...На рахунок дрес-коду:я за! Тому що мене хаааарять чуваки в в"єтнамках з немитими ногами.Ну реально!Пробачте вже мене таку...І дрес-код немає одного чіткого обмеження:шпильки,сукня і так далі.Я впевнена якщо ти прийдеш просто пристойно одягнутий ніхто і слова тобі не скаже...Всюди треба виглядати відповідно.Просто якось не усі розуміють сенс слова "дрес-код"!В Фазері ще не була,але дуже хочу і ВЖЕ поважаю за чітку позицію!
Инна Бурко
OMG коли наші люди зрозуміють що статусний заклад це не лише захмані ціни і пихаті адміністратори😕з набором правил і дрес кодом. Якщо заклад позиціонує себе як" лакшері" то в ньому все має бути на відповідальному рівні. Кухня не лише смачна а й оригінальна, професіональні і досвідчені кухарі, росторопні та вишколені офіціанти, освітчені у цій сфері адміністратори. Я вже не кажу про автентичнісь атмосфери. Свою статусність не завоюєш лише правилами та обмеженнями. І досвід це вже показав.
Инна Бурко відповіла Оксанi
Оксана, в мене таке враження що вони самі для себе не можуть з правилами визначитися, то дітям не можна, то можна, то взагалі особам до 21 не можна(паспорти перевіряють) , мої подруги прийшли їх не пустили сказавши що усе замовлено, а через 15 хвилин приїхав мій коханий з товаришем і пройшли без проблем( хоча були в шортах і футболках) 😕😳😒
Павел Краснопольский
Нарешті!!!!! Фазер - МОЛОДЦІ!!! Не був поки що,але якщо там після 18,00 немає репетуючих на вухо дітей,батьки яких в той час,коли чадо перевертає заклад,бухарять - є сенс завітати!!!
Оля Яковлєва
Не зовсім розумію такого захвату на рахунок заборони входу з дітьми(((((
В нас традиція в неділю з дітьми ходити в якийсь цікавий заклад, принаймі для нас цікавий)))
Діти мої ведуть себе чемно, не кричать, не бігають, за сусідні столики не заглядають і не сідають.
Чекали ми відкриття щоб сім"єю туди завітати.На жаль не вийде я так розумію.
Якщо вам, шановні дописувачі і критики не пощастило сидіти в закладі де чужі діти вам на голову вилазили, то лишається вам поспівчувати.
Я особисто в черговий раз судячи по коментарям переконалась що люди вміють вести себе не чемно не тільки в громадському закладі , а й в бесідах, рівняючи всіх під одну копірку до неврівноважених і хамовитих батьків та їх істеричних дітей.Шкода
Сергій Гарбарчук
До європи нам ще далеко,паб це місце де збираються в основному мужики які дивляться футбол і випивають міцні напої які там можуть бути діти?чого в шортах неможна загадка -я думаю все для реклами концепція закладу неправильна або до кінця невизначена.

олена луценко, Генпрокурор, новини Рівного, ресторан у рівному, "Father" рівне
Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 412
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 410
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 400
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 440
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 321