Ми у Facebook
22.08.2016, 13:00

Рівненський «Верес» здобув першу велику перемогу у першій лізі [Фото+Відео]

У домашньому матчі проти «Авангарду» з Краматорська НК ФК «Верес» забив три «сухі» м’ячі. Завдяки цьому рівняни вперше у сезоні 2016-2017 років у Чемпіонаті України серед команд першої ліги записали собі в актив перемогу з великим рахунком. Для підопічних Мазяра ця гра стала четвертою виграшною.
НК «Верес» - «Авангард» - 3:0 (2:0)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 5-й тур
20 серпня 2016 року, 18:00, Рівне, стадіон «Авангард», 4633 глядача.

Голи: Орловський (32, 90+4), Сікорський (34).

НК «Верес»: Когут, Зозуля, Білий, Борзенко, Западня, Орловський, Кучеров, Волошинович (Герасимець, 90), Котляр (Козьбан, 75), Сікорський (Сергійчук, 55), Степанюк.
Запасні: Чопко, Коблюк, Ралюченко, Братков.

Головний тренер: Володимир Мазяр.

«Авангард»: Денчук, Воробей, Мірошник, Полюлях, Ульянов, Тимофеєнко, Малиш (Стеценко, 46), Собко, Гордя (Коваленко, 46), Швець, Гришин (Бридун, 81).
Запасні: Горовой.

Головний тренер: Яків Кріпак.

Попередження: Орловський (73) - Швець (71).

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса). Асистенти Володимир Журибіда (Луцьк) та Ігор Дебенко (Івано-Франківськ). Четвертий арбітр: Олександр Шандор (Львів). Спостерігач арбітражу: Микола Даневич (Київ).


Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», господарі розпочали матч у практично звичному складі. За винятком однієї зміни. Сергія Герасимця, який у день матчу відсвяткував своє двадцятивосьмиріччя, у старті замінив Антон Котляр.

Не здивував і «Авангард». Зважаючи на кадрові проблеми, у Якова Кріпака було мало простору для маневрів. Через перебір карток матч у Рівному пропускав гравець основи Віталій Єрмаков, а на лаві запасних краматорців залишилося усього четверо футболістів.

«Авангард» не приховував того, що приїхав до Рівного грати від оборони. Упродовж практично усього матчу гості грали якомога простіше і на відбій, сподіваючись на вдачу у контратаці. Рівняни ж безроздільно володіли ініціативою, раз за разом накочуючи хвилі атак на ворота Артура Денчука.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Перший серйозний момент у господарів виник вже на сьомій хвилині гри. Ігор Сікорський перехопив м’яч у екс-«вересівця» Ігоря Малиша і віддав на Руслана Степанюка. Кращий бомбардир чемпіонату на даний момент пробив у стійку воріт «Авангарду».

Вдруге рівненські вболівальники схопилися за голови, коли Ігор Сікорський опинився віч-на-віч із воротарем гостей, втім забіг до м’яча виграв саме Артур Денчук.

А третя серйозна атака НК «Верес» завершилася голом. Антон Котляр заробив кутовий, сам же його і виконав. Сергій Борзенко до подачі не дотягнувся, натомість Борис Орловський на дальній стійці випередив Микиту Полюляха і відправив м’яч у сітку – 1:0.

Практично одразу рівняни забили вдруге. Вже на лівому фланзі Ростислав Волошинович знайшов Ігоря Сікорського. Той прокинув м’яча повз Романа Мірошника і практично з нульового кута не залишив шансів воротарю «Авангарду» - 2:0!

Єдиний момент у гостей виник вже на останній хвилині тайму. Артур Западня невчасно послизнувся і випустив на оперативний простір Віталія Собка. Той пробив невлучно, а Валерія Гришина, який мчав на добивання, випередив Олексій Зозуля.

Після перерви НК «Верес» продовжив грати першим номером. Ігоря Сікорського замінив Михайло Сергійчук і практично одразу міг довести рахунок до великого. Втім, нападник не зумів завдати акцентованого удару зі зручної позиції.

Згодом ще один шанс збільшити свій гольовий доробок втратив Руслан Степанюк, не дотягнувшись до зручної передачі Олексія Зозулі.

Наприкінці матчу у складі команди Народного Клубу, замінивши Антона Котляра, дебютував Дмитро Козьбан. Символічно, що вперше у формі НК «Верес» нападник вийшов на поле у матчі проти рідного клубу – «Авангарду». Практично одразу Дмитро Козьбан міг відкрити і рахунок своїх голів за нову команду, але після передачі Руслана Степанюка пробив прямо у голкіпера гостей.

Переможну крапку у матчі вже на компенсованих до основного часу хвилинах поставив Борис Орловський. Півзахисник переправив у сітку воріт «Авангарду» передачу Артура Западні, оформивши дубль.

У підсумку команда НК «Верес» здобула свою четверту перемогу у чемпіонаті і повернулася на другу позицію у турнірній таблиці Першої ліги.







Більше фото від Олександра Харвата

Ще фото від Олександра Харвата

Більше фото від Віктора Герасимчука









На правах реклами