Ми у Facebook
22.08.2016, 17:40

Володимир Мазяр: перемогти «Авангард» допомогли стандарти [+Відео]

Після завершення поєдинку 5 туру Чемпіонату України «Верес» - «Авангард» відбулася бліц-конференція головних тренерів. Зокрема, Яків Кріпак відзначив «футбольну атмосферу» у Рівному та неналаштованість своїх гравців на боротьбу. А Володимир Мазяр заявив, що перемогу господарям забезпечили стандарти.
Головний тренер ФК «Авангард» (Краматорськ) Яків Кріпак, коментуючи поразку своїх
підопічних у матчі проти НК «Верес», звернув увагу на відсутність налаштованості своїх гравців на поєдинок.

«Ми їхали до Рівного не за таким результатом. Вітаю команду суперника із перемогою. Рівняни її заслужили. Сьогодні усі наші футболісти зіграли провально. Ми програвали супернику у бажанні, у боротьбі. З таким суперником не можна грати так безвольно», - зізнався коуч краматорців.

Крім того, Кріпак відзначив атмосферу на рівненському стадіоні.

«Приємно грати при переповнених трибунах. Подібне у Першій лізі зараз можна побачити, мабуть, лише у Рівному. Трибуни підтримують команду, женуть її вперед. Це дуже добре», - заявив Кріпак.

Головний тренер Народного Клубу «Верес» Володимир Мазяр, коментуючи гру своїх підопічних, вказав, що результатом у матчі проти такого організованого суперника як «Авангард» задоволений.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

«Задоволений підсумковим рахунком, але він не зовсім відображає усе те, що відбувалося на полі. «Авангард» - хороша команда. Ми переглядали їхні матчі, коли готувалися до гри. Вони добре організовані і дотепер програли лише один матч у чемпіонаті. На початку гри нам було дуже непросто. Добре, що сьогодні спрацювали стандарти. Команда заслужила на перемогу», - запевнив пан Мазяр.



На питання, на скільки важливою була ця перемога після програшу у Ковалівці, наставник рівнян закликав не робити з поразок трагедії.

«Якби Гвардіола, чи Маркевич щоразу говорили про свої поразки як про трагедії – у них не було б майбутнього у футболі. Ніхто не розуміє, що в нас зараз зовсім нова команда. Ми намагаємося грати на перемогу у кожному матчі, дуже вдячні за підтримку, але окрім підтримки нам потрібне і терпіння», - сказав Володимир Мазяр.

У дев’яти матчах п’ятого туру змагань першої ліги було проведено рекордних 27 голів. Всі вони вашій увазі у традиційному огляді туру від ПФЛ. Відзначимо, що кращим бомбардиром першої ліги після п’яти турів став гравець НК ФК «Верес» Руслан Степанюк. Після «дублю» у ворота «Авангарду» в активі форварда рівнян стало п’ять точних ударів.











На правах реклами