Ми у Facebook
22.08.2016, 14:00

Рівняни скаржаться на кишенькових злодіїв в маршрутках

Про це повідомляють в спільноті "Вилка-Мікс".
- Ввечері їхала в 38 маршрутці додому. Сіла скраю. Всю дорогу говорила по телефону. Всю дорогу якийсь чоловік тулився до мене (він стояв, я сиділа). Якось навіть дивно стало, чого так тулитись коли маршрутка напівпуста. Дістаю спокійно гроші з гаманця, кладу гаманець в сумку. Чоловік тулиться все більше. І тут я зрозуміла нарешті нахрена (вибачте) так тулитись було. Відштовхую його від себе і спостерігаю наступну картину. Чоловік закрив своїм рюкзаком і кофтою мою сумку і потихеньку почав відкривати мою сумку і діставати з неї гаманець. Я відкрила рота на всю маршрутку, відштовхнула від себе горе-крадія. Реакція людей просто вразила. Ніхто і оком не моргнув. Водій лише зупинив маршрутку і я вийшла. Мораль така: будьте обережними, бо окрім вас самих нікому нема діла до ваших речей, - пише в спільноті Наталія Фещук.

На Рівненщині телефонні шахраї ошукали жінку на три тисячі гривень

Під постом інші користувачі одразу ж почали повідомляти про інші подібні випадки:

Анастасия:
"Була недавно аналогічна ситуація.
Тепер шкодую що не втулила добряче)"

Вано:
"...і після таких випадків ше казатимуть що поліція погана???
в нас суспільство погане і убоге на людяність... бо поки не стосується їх вони пальцем і не поворохнуть, а щойно в них щось стається...
..так караул рятуйте)))"

De Luxe:
"То вже давно зрозуміло, що в наших людей позиція така: кожен сам за себе... А «щіпач» якийсь недосвідчений виявився, фільми передивився, мабуть, бо якби мав досвід, то Ви й оком не моргнули б..."

На Рівненщині завелися "комунальні" шахраї

Оксана:
"І в мене така ситуація була у минулий четвер в 30 маршрутці, то сказали що визвем поліцію то відразу втік на наступній зупинці. І доречі так само тулився і кофтою сумку накрив"

Олена:
"В мене таке було в 49.
Але то була жінка. Так що дивіться уважно, не лише чоловіки таке роблять!"

На Рівненщині знову активізувались карткові шахраї (+РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ