Ми у Facebook
29.08.2016, 13:20

Протест на Рівненщині: батьки не пускають дітей на 1 Вересня

Перший дзвоник на Рівненщині пролунає не для усіх дітей - у Володимирецькому районі батьки протестують і дітей на 1 Вересня не відпустять.
Ситуація з аварійною школою на Володимиреччині не вщухає вже тривалий час. Ще на початку року батьки не відпускали своїх дітей в аварійну школу.

На Рівненщині батьки не пустили дітей в аварійну школу

Коли ситуація загострилася, батьків запросили на колегію ОДА, щоб там розставити усі крапки над "і". Тоді мешканцям села Степангород пообіцяли, що у серпні будівництво нової школи буде розпочато. Але серпень вже минув, а роботи так і не почалися.

Тепер же батьки вирішили не відпускати своїх дітей на Перший дзвоник, тим самим висловити свій протест проти того, що відбувається.

- У лютому нам пообіцяли, що до серпня усі документи будуть оформлені і будівництво розпочнеться у серпні. проте ніхто до нас не з'являється, ситуацію нам не пояснюють і тому ми приймемо радикальні дії, - каже батько одного з школярів Віталій. - ми не відпустимо нікого з дітей на 1 Вересня і це буде нашим протестом, інакші ж методи в нас не діють.





На правах реклами