Ми у Facebook
06.09.2016, 11:00

Ігумені підтвердили інформацію про те, що у джерелі Святої Анни на Рівненщині відсутня вода

фото: Вікторія Джирик (ВК)

Нині жваво обговорюють тему про те, що у джерелі Святої Анни зникла вода.
Як повідомляв раніше портал OGO.ua, минулого тижня депутат Почаївської міської ради повідомив про те, що на Рівненщині висохло джерело Святої Анни.

Ця новина сколихнула багатьох рівнян. Мережею почали поширюватися коментарі про те, що пересихання джерела це знак-нагадування про те, що на святій воді не треба робити бізнес. І справа не в розкоші, а в її чудодійних властивостях.

"Не треба було з води робити бізнес", - рівняни про відсутність води у джерелі Святої Анни

В той час, поки відвідувачі та звичайні читачі, які дізналися про це, міркують, у чому причина такої ситуації, ігумені монастиря, на якому знаходиться джерело пояснюють ситуацію.

Як у серпні поступово пересихало джерело св. Анни на Рівненщині ( + ФОТО з соцмереж)

Настоятелька Свято-Миколаївського жіночого монастиря УПЦ МП Ігуменя Михаїла (Заяць) каже, що саме джерело не персохло, бо вода у колодязях над джерелом досі є.

“Вода у колодязях безпосередньо над джерелом є. Усі, хто приїздить на скит святої праведної Анни, можуть безперешкодно напитися святої води та набрати її з собою у необмеженій кількості”, — передає слова ігумені видання УНН.

На думку монахинь, причиною є посушливе літо та різке зниження рівня ґрунтових вод. На підтвердження цього зауважують, що з весни вода зникла в криницях жителів Онишківці.





На правах реклами