Ми у Facebook
09.09.2016, 18:20

За Кубок ОДЕК «помстився» ФК «Малинськ» у Чемпіонаті області [+Відео]

Центральним матчем 11 туру та, й можливо, всього чемпіонату, став поєдинок у Оржеві, де місцевий ОДЕК приймав ФК «Малинськ». У принциповій грі оржівський клуб узяв упевнений реванш за нещодавню поразку в фіналі Кубка області.
Саме представники Березнівського району з Малинська були найближчими переслідувачами повпредів Рівненського району до звітної гри. У разі повноцінного успіху – виграшу - малинська команда виходила в лідери за втраченими очками.

Крім того, принциповість матчу додавав той факт, що зовсім недавно саме ці дві команди зіграли у фіналі Кубку області, який завершився неоднозначною перемогою ФК «Малинськ».

Утім, перебіг подій на полі стадіону «ОДЕК-Україна» продемонстрував перевагу команди Олега Шандрука. Ще у першому таймі господарі двічі вразили ворота гостей – відзначилися Ніколайчук на 19 хвилині та Семенчук на 44-ій. У другому таймі Груша з пенальті (54 хв) довів перевагу ОДЕКа над суперником до трьох м’ячів, щоправда ФК «Малинськ» за чверть години до завершення поєдинку, здавалося, відродив інтригу завдяки голу Анатолія Оніщука. Проте Апанчук на третій компенсованій хвилині встановив остаточний рахунок 4:1.

Відзначимо, що нещодавно ОДЕК провів товариську гру проти представника вітчизняної Прем’єр-ліги – луцької «Волині». Оржівці зіграли на гідних і поступилися мінімально – 1:2.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області

Гощанський «АГАТ» в гостях зазнав нищівної поразки від «Маяка» і дозволив піднятися сарненчанам на другу сходинку в турнірній таблиці.

Продовжив набирати очки новачок першої ліги з Млинова. Утім, завдання млинівчанам у черговій грі полегшив суперник із Здолбунова. Тренер гостей Олександр Довгалець «зняв» команду з поля після несправедливого, як на нього, вилучення гравця «Волинь-Цемента». Цей інцидент став уже другим за участю здолбунівчан у цьому сезоні. Раніше команда імпульсивного Довгальця не дограла поєдинок проти оржівського ОДЕКа. Як наслідок, «Волинь-Цементу» знову було зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. Крім того, за неявку юнаків у клубу зі Здолбунова відібрали єдине набране очко.



Перша ліга. 11 тур.

Случ – Садове – 0:0, юнаки – 0:0
ЖК: Майструк Ю., Рудик, Окерешко – Жилінський, Зарчук, Цвик, Гаврилюк.

Маяк - АГАТ – 5:0, юнаки – 5:0
Голи: С.Степанюк, 4, С.Жданюк, 13, І.Хлібович, 72, 90+4 – І.Семенюк, 45+1 АГ.
ЖК: Василець, Хлібович, Хондока – Семенюк, Буркалець, Василечко.

Млинів - Волинь-Цемент – 1:0* (матч припинений на 60-й хв.), юнаки – неявка Волинь-Цементу
Голи: А.Молоткевич, 11.
ЖК: Євтушок, Панюк (обидва – «В-Ц»).
ЧК: Панюк, 59 («В-Ц»).

Ізотоп-РАЕС – Сокіл – 2:3, юнаки – 3:1
Голи: А.Гузей, 43, П.Кислянко, 65 (з пен.) – Т.Новосад (12, 69, 75).
ЖК: Клесовець, Мельник, Кедич – Ніколайчук, Фаранович.
ЧК: Богуславський, 64 («С»).

"ОДЕК" - ФК "Малинськ" - 4:1 (2:0)

Голи: Ніколайчук, 19, Семенчук, 39, Груша, 56 (з пен.), Апанчук, 90+3 - А.Оніщук, 75.

Оржів: Кособуцькй, Шекель, Чикалюк-Козакевич (Поліщук, 90+3), Кадепський, Шелюк, Трофімчук (Панас, 64), Ніколайчук, Наумець (Красномовець, 62), Семенчук (Каращенко, 64), Груша (Апанчук, 67), Газицький. Гол. тренер: Олег Шандрук.

Малинськ: Ярмощук, Гергелюк, Єфімчук (Степанов, 46), Царьов (Мельничук, 46), Сад (Савчук, 60), Ситник (Сондак, 60), Назарчук, Рибковський (Онищук А., 60), Федосенко, Савицький (Оніщук В., 78), Брикса. Гол. тренер: Олександр Цюх.

Попередження: Шекель, Семенчук, Таргоній, Кособуцький, Ніколайчук - Брикса, Ситник, Назарчук, Гергелюк, Степанов.

Юнаки: "ОДЕК" - ХФК "Надія" - 2:2



Друга ліга. 12 тур. Група "Південь"

"Агат" (Симонів) - "Стир" (Демидівка) - 2:0, ФК "Вельбівне" - ФК "Зоря" - 3:0, "Калина" (Бугрин) - ФК "Острог-Академія" - 2:2



9 тур. Група "Північ"

ФК "Рафалівка" - МФК "Енергія" (Володимирець) – 7:1, "Граніт" (Томашгород) - "Полісся" (Рокитне) - 1:2, "Коливань" (Клевань) - "Сокіл" (Садове) – 1:0, "Колос" (Кричильськ) - ФК "Костопіль" - 0:0







На правах реклами