Ми у Facebook
09.09.2016, 16:40

Рівненські аграрії вимагають скласти повноваження депутатів Рівненської обласної ради VII скликання

Рівненська обласна рада своєю діяльністю, а краще сказати – бездіяльністю дискредитує звання депутатського корпусу та не виправдовує сподівань виборців.
Прикро спостерігати за постійними міжусобицями між депутатами, черговими обраннями очільників ради та навіть бійками. Це те, чого не можна було допускати за жодних обставин.

Такими діями депутати «прославляють» Рівненщину на всю Україну, на що однозначно не заслуговують вибоці. Депутати цього скликання на будь-якому своєму засіданні доводять, що їх власні політичні амбіції та кулуарні домовленості мають пріоритет над бажаннями та потребами громади області.

А те, що депутати самі влаштували собі «канікули» на два з половиною місяці і не проводили сесійних засідань ще раз підтверджує те, що цим політикам давно байдуже на мешканців Рівненщини. Їх пріоритетне завдання – розподіл між собою посад, а також постійні «договорняки» щодо сфер впливу. Та й не може бути інакше, коли використовуючи популістичні гасла та проводячи виборчі кампанії, політичні сили дають обіцянки, які не здатні вирішити.


Чи звільниться новообраний голова Рівненської обласної ради

Як наслідок в складі обласної ради обмаль людей із державним мисленням, а для більшості обраних депутатів обласна рада — не майданчик для прийняття серйозних рішень, а циркова арена.

Водночас депутати не можуть реалізувати навіть свої політичні амбіції, адже дозволяють керувати собою, наче маріонетками, жінці з косою або пану з вилами. Нагадуємо, що обласна рада як орган місцевого самоврядування покликаний захищати інтереси територіальних громад села, селища, міста, області, виражати і захищати інтереси виборців, а самі дептути повинні керуватися у своїй діяльності та поведінці загальновизнаними принципами порядності, честі та гідності про що давно забули депутати цього скликання.

Микола Драганчук розповів невідомі деталі свого обрання

Враховуючи ситуацію, яка склалася у Рівненській обласній раді, Аграрна партія України вимагає у депутатів прийняти хоча б одне гідне рішення - про саморозпуск Рівненської обласної ради. Адже те, що зараз відбувається між депутатами – це цирк, який не потрібен жодному мешканцю краю.

Аграрна партія України вимагає винести це питання на розгляд депутатів вже на найближчому засіданні сесії обласної ради.





На правах реклами