Ми у Facebook
12.09.2016, 17:21

Порошенко відзначив рівнян званнями «Заслужений працівник фізкультури і спорту»

Двоє рівнян отримали почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України». З нагоди Дня фізичної культури і спорту президент Петро Порошенко відзначив Ярослава Нечипорця та Євстахія Франкова.
Указ Президента України №391/2016 оприлюднений на сайті глави української держави.

За вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність почесне звання присвоєно:

НЕЧИПОРЦЮ Ярославу Йосиповичу - тренерові-викладачу відділення комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради

ФРАНКІВУ Євстахію Миколайовичу - завідувачеві кафедри Рівненького державного гуманітарного університету.

Нагадаємо, що напередодні в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації пройшло нагородження кращих спортсменів, тренерів та фахівців галузі фізичної культури та спорту. Захід був приурочений до Дня фізкультури та спорту, який відзначається у другу суботу вересня. Вперше це свято відзначали в 1994 році, після виходу відповідного президентського указу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У веслуванні на каное-двійках дубенчанин Міщук виграв бронзу Олімпіади в Ріо

У Києві урочисто зустріли бронзового медаліста ХХХІ Олімпіади дубенчанина Міщука

Тим часом, Національний олімпійський комітет України виплатив власні грошові винагороди усім медалістам Ігор ХХХІ Олімпіади, які з 5 по 21 серпня відбулися в бразильському Ріо-де-Жанейро. Відзначимо, що сума преміальних склала 300, 200 та 120 тисяч гривень за золоту, срібну та бронзову медаль відповідно.

Серед уродженців Рівненщину єдину медаль на Олімпіаді здобув Тарас Міщук. Дубенчанин, який зараз проживає у Львові, у парі з Дмитром Янчуком (Хмельницька - Полтавська області) виборов бронзову медаль останніх Літніх Олімпійських Ігор в каное-двійці на дистанції 1000 метрів.

Разом з грошовими преміями олімпійці отримали від НОК цінні подарунки. Урочисте вручення відбулося на головній спортивній арені України НСК «Олімпійський» в рамках Олімпійського уроку під час святкування Дня фізичної культури та спорту України.

Поважаючи та цінуючи вагомий внесок в успіх спортсменів їх наставників, Національний олімпійський комітет відзначив й тренерів українських медалістів, яким були вручені сучасні гаджети «Самсунг».





На правах реклами