Ми у Facebook
16.09.2016, 18:30

В Рівненському районі відзначили День рятівника

15 вересня на відбулися урочисті заходи з нагоди Дня рятівника в смт. Клевань, смт. Оржів та с. Зорі.
Співробітники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для учнів молодших класів тутешніх навчальних закладів району акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». В ході заходу рятувальники у доволі цікавій та ігровій формі розповіли дітям, яких правил безпеки необхідно дотримуватися в побуті та на вулиці, як діяти та куди звертатися по допомогу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Зокрема розповіли, що робити під час пожежі, виявленні боєприпасів, розливі ртуті та як надавати першу долікарську допомогу собі та потерпілому.



Для гостей заходу рятувальники підготували виставку пожежної та аварійно-рятувальної техніки і спорядження, демонстрацію можливостей аварійно-рятувального обладнання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Після завершення акції місцеві освітяни та місцева влада сердечно подякували співробітникам Держслужби з НС за якісно проведений захід.

17 вересня вшановують ікону «Неопалима Купина»

«Завдяки таким заходам діти мають можливість закріпити свої знання у сфері безпеки життєдіяльності, які вони вивчають за шкільними партами. Життя доводить серйозну необхідність отримання таких знань, адже сьогодення вимагає від кожного вміти врятувати себе та допомогти іншим під час екстремальних ситуацій», – відмітив начальник ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області майор служби цивільного захисту Олександр Ребров.

17 вересня - День рятівника




Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області






На правах реклами