Ми у Facebook
16.09.2016, 19:30

Скільки грошей дарувати на весілля [ОБГОВОРЕННЯ]

Гроші - універсальний подарунок на весілля, оскільки вони завжди потрібні і точно сподобаються молодятам. А от скільки саме грошей покласти у конверт, гості активно обговорюють на форумах.
Так, питання "Скільки ж подарувати молодятам?" хвилює практично усіх, хто незабаром йде на весілля в якості гостя. На форумах з цього приводу у кожного різна думка. Дехто вважає, що в теперішній час дарувати варто не менше 1000 грн, інші ж думають, що достатньо і 300 грн з особи:

Алла: "Та 1000 гривень як мінімум уже..."

Анонім: "Я б дав 300 грн"

Тетяна: "думаю, мінімум 500 грн. від однієї людини"

Олег: "3 роки назад, коли долар був по 8 і ціни були всі дешевші давали по 500 грн. Друзі і подруги студенти давали по 200-300 грн. Близька багата родина по 100$ а дехто і 200$. Менше 200 грн. уже ніхто не давав. Але середній презент все таки був 500 грн. Чому така сума? Та тому що собівартість 1 місця обходилось 350 грн. І то тільки на саму їжу і напитки з рестораном включно. Тому 500 грн. якби покривало витрати + додатково залишалось молодим. Але насправді якщо додати витрати на музикантів, на відео та фотозйомку, весільне плаття, костюм і інші витрати то з 500 грн. презентом якраз виходили на "0". Про теперішні ціни важко судити, до долара звичайно не потрібно рівняти, але 1000 грн. на мою думку зараз ота середня ціна, з 500 грн. звичайно можна піти, якщо ти бідний студент і йдеш до друга або йдеш до далекої родини, але давати зараз 200 грн. то будеш виглядати як останній лох, краще тоді взагалі не йти."

А як ви вважаєте, скільки грошей треба дарувати на весілля? Своїми думками діліться у коментарях.

Статті до теми:

ВІДЕО - Усі секрети організації та проведення весілля у Рівному

Все, що треба знати про підготовку до весілля у Рівному

У Тунелі кохання, що на Рівненщині, можна буде справляти весілля





На правах реклами