Ми у Facebook
17.09.2016, 16:30

Спортивний захід «Перший старт» завітав до клеванської «Казки» [+Фото]

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжують спортивно-масовий захід «Перший старт» на Рівненщині. Нещодавно вони завітали до Клеванського дитячого навчального закладу №1 «Казка» і запропонували малечі веселі естафети та цікаве дозвілля.
Як повідомили в Рівненській обласній раді, розпочалося дійство у яслах-садку з вітального слова завідувачки дитячого закладу Тетяни Юрчик, яка побажала діткам спортивного завзяття, веселих стартів, а всім присутнім – гарного настрою.

Зрештою, під звуки фанфар, малеча разом зі своїми вихователями вишикувалась, щоб розпочати змагатися. Учасники команд «Грайливі», «Спритні», «Сміливі» та «Вправні» за сигналом судді вмить поринули у спортивне суперництво. Вони вправно котили фітбольні м’ячі, влучно накидали кільця на піраміди та м’ячики у корзини. Апогеєм змагань стало для учасників пролізти швидко через тунелі, які старанно тримали для них їхні ж вихователі.

Набігавшись та повеселившись досхочу, на дітлахів очікувало довгождане нагородження. Отже, за результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Сміливі». Друге місце у команди «Грайливі». Переможцем змагань стала команда «Спритні». Всі учасники спортивного свята отримали сувеніри від Відділення НОК України у Рівненській області.

Заслужені кубок і диплом отримав і сам заклад. Адже вихованці Клеванського дитячого навчального закладу №1 (ясла-садок) «Казка» вибороли третє місце у Всеукраїнських спортивних святах серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Рівненській області.

Нагадаємо, що у загальноосвітніх навчальних закладах Рівненської області розпочався спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Перший тур «розминки» пройшов у Великоомелянському навчально-виховному комплексі «школа-гімназія» Рівненської районної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував п’ятий сезон «Розминки від чемпіона»

У Рівному пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів «Інваспорту»











На правах реклами