Ми у Facebook
21.09.2016, 17:40

Хто переміг на сільському спортивному фестивалі Рівненщини [+Фото]

У Березному відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід у рамках обласного фестивалю-конкурсу сільських (селищних) культурно-дозвіллєвих комплексів «І творчістю хата багата». Перше місце в турнірі здобула родина Шепелів із Кричильська, що на Сарненщині.
Як повідомили в Управління у справах молоді та спорту РОДА, фестиваль проводився з метою підвищення ефективності і якості культурно-освітньої роботи, організації змістовного дозвілля, підвищення інтересу до ведення активного дозвілля у колі родини. Учасниками фестивалю були родини, які представляли команду сільського культурно-дозвіллєвого комплексу того чи іншого району Рівненcької області. Безпосередній склад команди складався з батька, матері та дитини.

Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради запропонували для учасників взяти участь у комплексній естафеті «Смуга перешкод». Після попередніх конкурсів, в яких родини презентували себе, показували навички у фольклорі та хореографії, команди приступили до спортивної частини фестивалю у піднесеному настрої та чудовому гуморі.

За правилами організаторів, учасники якнайшвидше та без порушень мали пройти певну дистанцію з використанням різноманітного спортивного інвентарю.

За сигналом головного судді, команди поринули у цікаву та безкомпромісну боротьбу. Вболівальники, які оточили імпровізований спортивний майданчик, гучно підтримували родини. Найстарші члени сімейств хоч і не змагалися, також активно підтримували своїх молодших родичів. В окремих випадках давали корисні поради. Зрештою, учасники фестивалю довели, що вони не тільки можуть гарно співати і танцювати, а й мати чудову фізичну підготовку.

Після проходження естафети, визначилися найкращі команди. Таким чином, третє місце здобула родина Миркевичів із села Вовковиї Демидівського району. Друге місце у родини Янковських, що представляли село Берестовець Костопільського району. А переможцем спортивних змагань стала родина Шепелів із села Кричильськ Сарненського району.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував п’ятий сезон «Розминки від чемпіона»

У Рівному пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів «Інваспорту»













На правах реклами