Рівнянам: як уникнути "візового шахрайства"
Рівненські податківці попереджають про шахрайство
Простіше кажучи, на заході пояснили, як грамотно заповнити аплікаційну форму для отримання "Зеленої карти" у жовтні цього року - на сайті https://www.dvlottery.state.gov. Перевірити, чи Ви виграли "Зелену карту", - можна буде у травні 2017 року на цьому сайті.
Помічниця Ніка Стокса Інна також пояснила поширені способи візового шахрайства:
- Візову карту неможливо отримати за гроші. Отож не "ведіться" на пропозиції будь-якої допомоги за грошову допомогу! Останнє є кримінальним злочином.
- Код підтвердження ніколи не надсилається через смс-повідомлення!
- Код підтвердження ніколи не надсилається через e-mail.
На заході наголосили: інформацію про те, чи Ви вигралу "Зелену карту" можна лише у травні 2017 р. Код підтвердження бажано записати, сфотографувати чи навіть "заскріншотити"!
Також пан Стокс відповів на інші запитання, пов'язані з існуючими процедурами отримання диферсифікаційних віз США.

Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 879
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 1064
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 336
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 316
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 385