Готуємо ліниві пельмені для всієї сім'ї [+Фото]
3 склянки борошна
1 яйце
2/3 склянки води
1/2 чайної ложки солі
фарш (свинний, можна свино-говяжий)
цибуля
Сіль, перець.
Приготування:
Просіваємо борошно, додаємо яйце, воду та вимішуємо. Залишаємо тісто на 30-40 хвилин.
У цей час робимо фарш: змішуємо м'ясо, цибулю, сіль, перець. Все інше додаємо за смаком.
Після того, як тісто полежало, розкачуємо його листом товщиною не більше міліметра. Викладаємо зверху фарш, завертаємо в рулет. ОБОВ'ЯЗКОВО защипуємо довгий край.
Рулет ножем ріжемо на стовпчики.
А далі просто - хоч в воду, хоч на пару...
Можна помістити порізані рулетики в глибоку сковороду, на "подушку" з смаженої моркви і часнику, заливши зверху розведеною в воді сметанкою з "хмелі-сунелі" і на кожну пельменьку по маленькому шматочку масла. Накрийте кришкою і варіть на невеликому вогні, поки практично вся рідина не вбереться в тісто.
Смачного!
Читати також:
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Топ-5 легких та поживних сніданків для рівнянок
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 98
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 458
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 386
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 475
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 439