Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
400 гр макаронів
200 гр шампіньйонів
2 помідора
150 гр сиру твердого
часник
майонез
кетчуп
сіль, зелень.
Приготування:
Відварюємо макарони, зціджуємо і промиваємо холодною водою.
Подрібнені шампіньйони підсмажуємо на олії, або маслі. Помідори нарізаємо тоненькими кружальцями. Макарони змішуємо з майонезом та кетчупом, підсолюємо і викладаємо у форму для запікання. Поверх макаронів додаємо підсмажені гриби, подрібнений часник та помідори. Зверху запіканку посипаємо тертим сиром, зеленню і ставимо в розігріту духовку на 20 хв. Готову страву розкладаємо по тарілках.
За бажанням до запіканки можна додавати ще й ковбасу, або використовувати її замість грибів.
Смачного!
Читати також:
Топ-5 легких та поживних сніданків для рівнянок
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Здоровий сніданок: готуємо курячі котлетки з улюбленої вівсянки
Жіночий клуб, життя, домашні рецепти, корисні поради господиням
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 282
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 269
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 384
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 335
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 392