Ми у Facebook
26.09.2016, 13:20

Рівненський «Верес» удома впустив перемогу над ФК «Полтава» [Фото+Відео]

Ріненський «Верес» уперше втратив очки на власному полі. У матчі проти ФК «Полтава» команда Володимира Мазяра дуже швидко провела два голи завдяки «дублю» Степанюка. Проте втримати перевагу не зуміла, зігравши в підсумку внічию 2:2.
НК «Верес» - ФК «Полтава» - 2:2 (2:1)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 11 тур
25 вересня 2016 року, Рівне, стадіон «Авангард», 4550 глядачів

Арбітр – Олександр Дєдов (Житомир). Асистенти - Ростислав Якимик, Ростислав Пузанський (обидва – Львів). Четвертий арбітр - Олександр Кальонов. Спостерігач арбітражу – Геннадій Бич (Київ).

НК «Верес»: Когут, Зозуля, Борзенко, Білий, Западня, Орловський, Кучеров, Котляр (Сергійчук, 76), Волошинович (Герасимець, 57), Степанюк, Козьбан (Сікорський, 46). Запасні: Леонідов, Коблюк, Ралюченко, Бурлін.
Головний тренер: Володимир Мазяр.

ФК «Полтава»: Бонь, Вовкодав, Ковтун, Парамонов, Лещенко (Бочкур, 46), Дмитренко, Недоля (Лісовий, 72), Насібулін, Зеленевич (Дегтярьов, 78), Трояновський, Соломка. Запасні: Кринський, Сокуренко, Гудак, Воронченко.
Головний тренер: Юрій Ярошенко.

Голи: Степанюк (13, 16) - Соломка (24), Трояновський (54).
Попередження: Котляр (68) - Насібулін (26).


Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», сім матчів поспіль налічувала безпрограшна серія команди перед першим в своїй історії поєдинком проти одного із наймолодших футбольних клубів України – ФК «Полтава». В той же час на власному полі рівняни востаннє втрачали очки ще на початку квітня цього року, невпинно штампуючи лише перемоги. Продовжити традицію команда Володимира Мазяра збиралася і у грі з полтавчанами.

Втім, гості до Рівного також приїхали на моральному піднесенні – після кубкової перемоги над прем’єр-ліговою «Зіркою» з Кропивницького.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Традиційно для домашніх матчів рівняни з перших хвилин спробували притиснути гостей до власних воріт, створивши три гольових моменти. Спершу Дмитра Козьбана на мить випередив голкіпер полтавчан Мирослав Бонь. Останній згодом потягнув і небезпечний постріл від Василя Білого. Насамкінець міг забивати Руслан Степанюк. Після його удару гостей підстрахував захисник. Втім, це лише відтермінувало перший у матчі гол. Антон Котляр виконав подачу від лівого кутового прапорця, Борис Орловський виграв боротьбу у захисників, а Руслан Степанюк коліном переправив м’яча у ворота.

Вже за три хвилини Мирослав Бонь капітулював вдруге. Руслану Степанюку вдався суперудар з середньої відстані - 2:0. Форвард рівнян забив свій вже десятий у сезоні гол.

Практично одразу Дмитро Козьбан міг доводити рахунок для крупного, але пробив повз ворота.

До честі гостей два пропущені голи не відправили їх у нокаут. І перший же серйозний момент біля воріт Богдана Когута завершився голом у ворота рівнян – Юрій Соломка пробив без шансів для воротаря – 2:1.

Ще до перерви Руслан Степанюк міг оформити хет-трик. Втім, перша половина гри так і завершилася за мінімальної переваги рівнян.

Натомість одразу по перерві відігралися гості. Євген Трояновський виграв позиційну боротьбу в Олексія Зозулі і головою пробив точно у кут воріт Богдана Когута – 2:2.

Шанси забити переможний гол мали обидві команди. Проте, рахунок на табло більше не змінювався.







БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ






На правах реклами