Ми у Facebook
29.09.2016, 14:10

Як виглядати бездоганно щодня, - професійні поради від рівненської майстерні краси “GRANAT”

Власниця відомої в Рівному майстерні краси "Гранат" Людмила Кибукевич розкриває секрети роботи та розповідає, чим тут тішать клієнтів.
- Отож пані Людмило на чому саме спеціалізується ваша майстерня?

- У майстерні краси “GRANAT” щодня працюють два перукарі, майстер з нігтьової естетики та косметолог. Фактично відвідувачі мають можливість отримати цілий спектр послуг з покращення та оздоровлення своєї зовнішності.
Якщо говорити про косметологію, яка в останні роки набула особливої популярності, які процедури пропонує ваш салон?



До слова, популярність косметології пояснюється в першу чергу тим, що жінки стали усвідомлювати – краса це не просто гарний макіяж і якісна косметика, а й систематичний догляд та оздоровлення. Навіть найкраща косметика у щоденному макіяжі не приховає вад шкіри. Це до прикладу. Дбати треба про волосся, обличчя та тіло постійно. Підтримувати їх молодість та красу. Розпочніть з масажу, окрім класичних варіантів на все тіло, спину та обличчя, для тих людей які мають проблемну шкіру – себорею, вугрі, постакне наша майстерня пропонує масаж по-Жаке. Він нормалізує діяльність сальних залоз, очищує шкіру, зменшує прояви запальних процесів при вуграх. При цих же проблемах можна зробити спеціальні маски для обличчя – для звуження пор, протизапальну, підсушуючу. Для омолодження гарно підійдуть маски – альгінатна та колагенова. Наша майстерня має у наявності прилад дарсонваль. З його допомогою можна вирішити багато шкірних проблем, позбутися від прищів, розгладити мімічні і дрібні зморшки.



- Що ж, якщо вже тема у нас розпочалася “фруктово”, то як у “GRANATІ” із злощасною “апельсиновою” шкірою?

- Боротьба із целюлітом наразі актуальна, адже попереду купальний сезон… Нашим клієнтам ми пропонуємо скрабування тіла та антицелюлітні обгортання. Можемо порадувати прихильниць натуральної косметики у цих процедурах ми використовуємо органічні та натуральні продукти.


- А як даєте раду небажаному волоссю на тілі?


- Ми пропонуємо депіляцію на вибір – воскова чи цукрова (шугаринг). Якщо клієнт робить це вперше то спочатку консультуємо, а тоді обираємо оптимальний варіант. Наш косметолог завжди дає поради, як доглядати за шкірою після депіляції та коли краще робити наступну процедуру. До речі повертаючись до теми літа, відкритого одягу та купальників усім хто полюбляє виділятись із натовпу пропонуємо розпис тіла хною – сучасна альтернатива татуюванню та пірсинг.

- А чим займається у вас майстер із нігтьової естетики?

- Власне кажучи усім, що стосується манікюру та педикюру, починаючи від гігієнічних процедур, закінчуючи покриття гель лаком чи нарощуванням. Пропонуємо відвідувачам кислотний педикюр – уся загрубіла шкіра на ніжках та біля нігтиків, яка так дошкуляє, обробляється спеціальним кремом з фруктовими кислотами, які настільки її пом’якшують, що знімається вона із залишками самого крему. Маємо у наявності і лікувальні процедури для рук та ніг – парафінотерапія та гарячий манікюр. Останній до речі не має протипоказань, тому якщо у вас суха та потріскана шкіра на руках, ламкі нігті а парафінотерапія вам не підходить, то гарячий манікюр буде для вас ідеальним варіантом.





- Ну ми врешті добралися до предмету гордості – волосся. Що пропонуєте відвідувачам?

- Як вже вище зазначала у нас щодня на обслуговуванні працює два перукарі – чоловічий та жіночий. Якщо говорити про стрижки, а саме чоловічі стрижки – то у нас перукар подбає і про вуса і про бороду і про окантовку, ну і звісно про саме волосся. Спектр послуг для жінок дуже широкий – стрижки, фарбування, колорування, укладка, завивка і т.д. З вашого дозволу зупинюсь трішки на відновлювальних процедурах. Застосовуємо досить новий метод для відновлення пошкодженого волосся ботоксом. Якщо раніше ботокс асоціювався лише з препаратом у боротьбі зі зморшками то тепер його на озброєння взяли перукарі. Ефект не можливо не помітити – волосся відновлюється, об’єм збільшується, укладати волосся стає набагато легше. А про посічені кінчики можна забути на 3-5 місяців. Полюбляють також рівнянки такі популярні процедури як ламінування, кератинове відновлення та вирівнювання волосся.






- А як у вас щодо макіяжу?

- Денний, вечірній, весільний, випускний… подбати у нас також можна і про брови та вії. Окрім фарбування вій також займаємося їх нарощуванням. Хочу зазначити, що практикуємо виїзд майстра “на дім”. Це особливо актуально, якщо у вас важлива подія і ви прагнете бездоганного вигляду.



Отож маєте бажання бездоганно виглядати, тоді завітайте до майстерні краси “GRANAT”, що знаходиться на вулиці Соборній, 7. Тут вас приймуть привітні майстри із 9:00 до 20:00. На постійних клієнтів чекають приємні знижки та акції.

Проконсультуватись та записатись на прийом до майстра можна за наступними телефонами – (068) 42-91-610, (066) 85-24-424
https://vk.com/club118246598





На правах реклами