Ми у Facebook
29.09.2016, 19:00

Ще драйвовіше, ще веселіше стало в МУЛЬТІПАРКУ

Давно не відвідували найбільший розважальний дитячий центр “Мультіпарк”? Дарма, адже є чудова нагода — у Мультіпарку супероновлення. На вас чекають круті емоції, нові враження та ще більше свята кожен день.
Ще крутіший кафетерій. Смачну їжу дітлахи будуть зустрічати ще з більшим захватом, адже тепер страви виконані у новому дизайні. Мультиплікаційне меню не залишить байдужими ні дітей, ні їх батьків, адже страви стали не лише корисними, а й яскравими.

Ще більше тематичних свят. Щовихідних та на всі свята у Мультіпарку відбуватимуться розвиваючі та цікаві ігри і конкурси, за які можна буде отримати цінні призи, а веселі аніматори зроблять відпочинок справді незабутнім.




Ще веселіші атракціони.
У Мультіпарку - найбільший вибір атракціонів у місті. А це означає, що відтепер працюють всі атракціони без виключення. Крім того, оновився і улюблений роледром - ви отримаєте нові ролики для комфортнішого катання.

Ще більше призів та подарунків. Любите отримувати подарунки? Тоді Мультіпарк вас точно не розчарує - у нас поповнення і ви зможете обрати для себе нові цінні подарунки - великі іграшки, чудові знижки та подарункові сертифікати вже чекають на вас.



Отож не втрачайте нагоди і оцініть роботу оновленого Мультіпарку вже сьогодні.



ТРЦ Экватор, Макарова вул. 23



https://vk.com/multipark_rivne





На правах реклами