Ми у Facebook
29.09.2016, 18:40

У смерті 5-річного хлопчика з Рівненщини не знайшли винних

Маленький Миколка з Рівненщини помер у Рівненській обласній дитячій лікарні наприкінці 2015 року. Винних у його смерті так і не знайшли.

Як писав портал ОГО, смерть дитини у рівненській обласній дитячій лікарні сколихнула соцмережі

ДИВИТИСЯ ФОТО

Тоді активісти і батьки хлопчика наголошували на тому, що винен у смерті лікар обласної лікарні Думановський, який не належним чином надав хлопчику допомогу через що він і помер.

Водночас комісія МОЗ захистила Думановського і зробила висновок щодо смерті маленького Миколки Антонюка. Експерти сказали, що дитина померла не через нефахову медичну допомогу, а через смертельну хворобу.

Активісти обурені таким рішенням. Так, зокрема, Інна Білецька пише на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук:

Видайте вже наказ МОЗ про право на відстріл! Щоб не стогнали! Щоб води ковток перед смертю в тьоті в білому халаті не просили. Щоб ручки не тягнули.
Країна суддів і катів.
Патанатоми – заробітчани від медицини, головні прикриватєлі лікарських поп і відбілювачі репутацій. У їхніх всесильних руках людські долі. Бо вони можуть виправдати будь-що.
Люди!!! Я бачила все, такого я ще не бачила. Я хочу бігти, бігти, бігти і не озиратись. Мені так страшно, що хочеться схопити дитину і втекти світ за очі.
Миколка. Мале жваве дошкільнятко. Прихворів. Аденоїди. Пролікували. Відпустили. В Миколки болить животик. Миколку швидка з підозрою на апендицит везе в лікарню. Хірург з планової не хоче йти в приймальне. Йде інший – з гнійної. Миколку з тією ж підозрою кладуть таки в планову. Дитині зле. Дитина температурить. Дитині забороняють пити. Дитину лікують оцтовими обтираннямми. Зневодненій дитині вводять но-шпу. Дитина помирає. Хірург робить всі призначення лежачи в ординаторській.
А тепер я не буду більше мовчати!
Хай вам, усім, хто прикриває дупу хірурга, дупу патанатома, свої дупи буде дико соромно. Бо ви всі мені в очі казали, що хвороба Крона – вигаданий діагноз. Ви всі пояснювали про корпоративну етику. Потім головний дитячий патанатом України описала Миколчин кишківник як кишківник людини, яка роками повинна була б страждати від кровавих діарей і поволі вмирати. А не було діарей. І крові не було. І інших проявів системного захворювання не було. Ви знали, що шукали нехірургічну паталогію. Ви підписувались під висновком про ГРВІ. Ви бачили, що Крона писали "на порішать" і "на проканає"!!!! І ви всі змовчали. Ви всі, які були на розтині.
І от маєте – головні судді з правом катів озвучили вирок – Миколка був приречений!!!
Що ви відчуваєте зараз? Ви взагалі здатні щось відчувати? Вам не страшно?
Тепер я знаю, що таке панічна атака. В мене вона вже кілька годин, відколи я побачила це. Побачила випадково.
Дивіться люди і бійтеся – приректи – ось функція всієї нашої медицини. Кожного з нас можуть просто приректи.





На правах реклами