Ми у Facebook
30.09.2016, 11:40

Рівненщина: дегустація у гуртожитку закінчилася лікарнею (+ФОТО)

Двоє 15-річних клеванських студентів опинилися у Рівненській центральній районній лікарні.
Після випитого у гуртожитку вина хлопцям стало зле. Їм пощастило, що п’яними їх побачила вчителька. Педагог із навчального закладу Клевані розповіла,що того вечора, за звичкою, зазирнула до кімнати першокурсників - пересвідчитися чи все у порядку. На той момент нічого підозрілого не запримітила. А вже за деякий час побачила їх у стані алкогольного сп’яніння та відразу викликала швидку.

Генпрокурор родом із Рівного повідомив про затримання високопосадовця (+ФОТО)




У Рівному водій проявив неабияке нахабство


Обоє родом із Сарн і Мізоча, обоє — із благополучних сімей. Доставили їх у лікарню із сильною алкогольною інтоксикацією. Після проведених реанімаційних заходів стан пацієнтів наступного дня значно покращився і їх перевели у дитяче відділення.

На щастя, нині життю неповнолітніх нічого не загрожує. Втім, усе могло закінчитися вкрай трагічно. Підлітки зізналися, що у них в кімнаті на деякий час третьокурсник залишив пакет, у якому був портвейн, куплений у місцевому магазині. І вони вирішили його скуштувати.



Продавчиня магазину, де було придбане вино, категорично заперечує, що продає алкоголь неповнолітнім і жодним чином не причетна до цього.
Наразі працівники сектору ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції з’ясовують усі обставини події та проводять перевірку, за результатами якої приймуть відповідне процесуальне рішення. З підлітками проведуть профілактичні бесіди, а їхніх батьків можуть ще й притягнути до адміністративної відповідальності.

На Рівненщині шахрай і за ґратами зміг ошукати людей



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами