Ми у Facebook
03.10.2016, 09:00

Відомий ректор з Рівненщини отримав відзнаку Президента України (+ФОТО)

І це не перша його нагорода.
Ректор Національного університету «Острозька академія», професор, Герой України Ігор Пасічник отримав відзнаку Президента України – ювілейну медаль «25 років незалежності України» (відповідно до Указу Президента України № 336 від 19 серпня 2016 року).

Нагороду за особисті заслуги у становленні незалежної України, сумлінне та бездоганне служіння українському народу Ігореві Пасічнику вручила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 29 вересня в залі Колегії МОН. Таку ж відзнаку отримали ще дев’ятеро освітян, повідомляє освітній портал «Педагогічна преса».

ФОТО - В Острозькій академії відбулася Інавгурація - 2016

- Нині наша освіта на порозі нових перетворень, бо нам треба рухатись уперед, більше зважаючи на те, що два роки тому ми пережили справді тектонічні зрушення у суспільстві. Звісно, система освіти повинна випереджати суспільство, повинна рухати його як локомотив. Саме тому я дуже рада зустрічі з вами, адже це не лише можливість провести нагородження, а й поспілкуватися з провідними діячами в нашій галузі, – звернулася до освітян Лілія Гриневич.

25: творці Незалежності. Настав час випускників Острозької академії



Довідка: Відзнака Президента України – ювілейна медаль «25 років незалежності України» встановлена Указом Президента України № 52/2016 від 17.02.2016 року з метою гідного відзначення громадян з нагоди знаменної події в історії національного державотворення – 25-ї річниці незалежності України, для відзначення громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.






На правах реклами