Ми у Facebook
04.10.2016, 09:00

Рівнянка про відвідини кафе: "Кухня - повний провал"

Рівняни у соціальних мережах продовжують ділитися відгуками про кафе та ресторани міста.
Попри не дуже позитивні коментарі рівняни все ж вірять у те, що заклади Рівного після критики та негативних коментарів будуть працювати над тим, щоб покращити кухню та сервіс.

У рівненському супермаркеті обважують покупців

Ось ця історія з групи ВИЛКА:

Всім привіт! І так вирішили ми сьогодні відвідати "Дріаду".
Зайшовши у заклад приємно були здивовані інтер'єром, заклад просторий є банкетки(приблизно на 20 чоловік). Так як зал був порожнім, ми вибрали стіл який нам припав до смаку. І так принесли нам меню це дві сторінки кухні і окремо аркуш у файлі бар, ііііі тут все почалося "як у страшному фільмі" виніс страв почався через 45 хв. першу принесли піцу, і побачивши піцу з заготовки і холодну я ледь не втратила свідомість із страхом чекала наступні страви, і знову "теплий" салат принесли холодним, але за час очікування ми вже так зголодніли ,що їли і холодний, смак салату не поганий, потім принесли м'ясні страви (правда не всі, про шашлик забули).

"Ноги моєї тут більше не буде", - рівнянин поділився враженнями від нового кафе

І ось врешті-решт несуть гарнір "картошку з салом на мангалі",спробувавши ми покликали офіціанта і перепитали "вона реально з мангала?"нам відповіли :"ну ми її попередньо відварюємо і підігріваємо на мангалі, да і сало на смак було теж як відварене. Кухня повний провал. Приблизно з 19год. почалась жива музика доволі не погана....так як до цього грало"шо попало".....літня площадка просто бомба, ну дуже сподобалась! Вдосконалюйтесь, коли дочекаємось позитивних відгуків завітаємо ще раз, і будемо дуже надіятись, що більше такого розчарування не буде.






На правах реклами