Ми у Facebook
05.10.2016, 19:00

МФК «Кардинал-Рівне» стартував удома з «сухої» поразки [+Відео]

У першій грі нового сезоні на власному майданчику МФК «Кардинал-Рівне» зіграв невдало.
Вдруге у своїй історії він поступився «ХІТу» із різницею у три м’ячі. Раніше суперники зустрічалися у півфіналі кубку. Тоді кияни перемогли – 4:1. Цього ж разу рівняни пропустили менше, але й самі не забили – 0:3.
МФК «Кардинал-Рівне» - «ХІТ» - 0:3 (0:1)

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Піддубний, Новак, Фаренюк, Концеба – Басіч, Мануйленко, Лазикін, Філь – Дармовіс, Петрик, Зелінський. Запасний: Свинарчук.

Граючий тренер: Сергій Піддубний.

«ХІТ»: Лисенко – Шувалов, Чепорнюк, І.Борсук, С.Журба – А.Борсук, Юнаков, Шевченко, Школьний – Войтюк, Колесников. Запасний: Коваленко.

Тренер: Олег Лук'яненко.

Голи: Чепорнюк (15), Шувалов (22), А.Борсук (24).

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», відкриття футзального сезону на паркеті ДЮСШ-4 обернулося для команди Сергія Піддубного прикрою поразкою. Хоча, розпочиналося усе традиційно, для першої домашньої гри, урочисто.

Гравців та вболівальників із початком сезону привітали заступник голови обласної ради Олексій Бучинський, голова обласної ради Микола Драганчук та міський голова Рівного Володимир Хомко.

Команда ж на чолі із президентом клубу Володимиром Валявкою привітала граючого тренера Сергія Піддубного, який у перерві між першим та другим поєдинками чемпіонату – відзначив свій сорокарічний ювілей.



А далі була гра, за підсумком якої господарі мали цілком реальний шанс зробити подарунок і вболівальникам і Сергію Піддубному. Упродовж майже усього першого тайму на майданчику точилася рівна позиційна боротьба. Свій шанс мав сам граючий тренер «Кардиналу», не реалізувавши чистий вихід віч-на-віч із воротарем. Простріл Олександра Басіча, який на швидкості втік від Юнакова, мав замикати Сергій Філь – не дотягнувся. А удар Максима Мануйленка після хорошої передачі Микити Лазикіна відбив Лисенко…

Гості ж до своїх нагод ставилися обережніше. На 15-й хвилині гри Сергій Чепорнюк на дальній стійці випередив Павла Концебу, забиваючи вже у порожні ворота – 0:1.

Майже одразу хрестовину воріт Миколи Дурбана перевірив на міцність Сергій Журба.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

По перерві найреальнішу нагоду кардинально у «кардиналів» змінити хід гри втратив Артем Фаренюк. Він не влучив у ворота після хорошої передачі Концеби від бокової лінії.

«ХІТ» на це відповів одразу дуплетом. Спершу Шувалов сповна скористався необережною втратою м’яча Богданом Новаком, пробивши точно в кут воріт рівнян – 0:2. А ще за дві хвилини Андрій Борсук точно виконав удар з льоту після подачі з кутового – 0:3.

Зазнавши першої домашньої і другої загалом поразки у чемпіонаті, «Кардинал-Рівне» залишився на восьмій позиції у турнірній таблиці. Гру наступного туру рівняни зіграють 9 жовтня на виїзді проти «ЛТК-Інбев-НПУ».







На правах реклами