Ми у Facebook
06.10.2016, 15:00

Рівнянка розповіла про містику в її квартирі

Ледь не детективну історію дівчина опублікувала у соціальних мережах.
Дівчина стверджує, що в її житті відбуваються якісь містичні історії. Щоночі на ручці дверей хтось намотує волосся, підкидає записки, втрачаються речі.

Рівнянам-мандрівникам на замітку: на кордоні із Польщею великі черги

Ось що написала сама героїня:

Якесь чмо мені щоночі намотує волосся на ручку вхідних дверей. і ще на обивці дверей видно якісь плями, я не суєвірна але... Вчора лист кинули, де кажуть мій чоловік зрадник і запитай де його цепочка з хрестиком, а він на це все каже що сам в шоці і десь загубив. Я вся на взводі, Поради від мами мовчи і терпи, від подруг гони в шию. Хочу вже вас запитати поради, бо в самої голова обертом. Що робити з тим волоссям? Як вичислити і надавати по шиї? і взагалі? Юмористи, проходьте повз, бо і так на душі погано...


Які парасольки нині модні. Ранок у Рівному очима репортера (ФОТО)


У соціальних мережах рівняни діляться своїм досвідом та висловлюють думки щодо цієї ситуації.

Наташа Пасічник
Подруг гони в шию. Це найкращий і найперший варіант. І менше розповідай їм, як варіант. Про волосся:то взагалі якесь психохворе робить.

Олександра Штиленко
По шиї чоловіку треба надавати, а там і зізнається з ким зраджував

Валя Майстер
Однозначно знає чоловік так як людина не з фанаря знає що він "згубив" цепочку

Валя Майстер
Не поспіть одну нічку. Прислухайтесь та заглядайте в "глазок"
І хороший варіант про камеру. До 1000 грн десь бачила. + підключити. Але думаю не зря ви це все зробите.

Лилия Волковинская
Камера на допомогу! "Доброжелатєлєй" завжди повно і з чоловіком розвести, і поради давати. На перше місце не емоції, а здоровий глузд. Не всб правду треба знати бо потім не щнаєш, шо з нею робити і як те пережити. Ніякого волосся чи ще щось в руки не беріть! Не говоріть нікому подробиць а ніби під час розмови випитуйте, десь на дрібниці і погорить. Будьте уважні і обережні. Руйнувати сім'ю і скандали, розборки - завжди встигнете!

Марія Марчук
Дійсно, не поспать одну ніч, почекайте гостя ... І чоловік нехай з вами чекає, водночас буде помітна його реакція... Може буде псіхувати, відмовляти вас, слідкуйте за його поведінкою і будьте уважні, як на мене це хтось з вашого оточення((((( в самої була схожа ситуація )))) хочете пишіть в пп

Катерина Джежора
Які люди бувають ненормальні, намотувати волосся, це до чого. Вам не потрібно думати що хтось порчу наводить, просто в когось розуму немає. Якщо ви довіряєте чоловікові, і ніколи за ним нічого не помічали, то не треба звинувачувати його. А так мені здається треба просто ніч почекати або на сусідньому поверсі або біля дверей. Це точно буде десь до 3 ранку, бо під ранок вже всі сплять. І просто зловити ненормальну.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ