Ми у Facebook
12.10.2016, 13:20

Костопільські дівчата та юнаки завоювали медалі всеукраїнських футбольних змагань

Вихованки Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту (КОЛІФКС) стали віце-чемпіонками України з футболу у віковій групі WU-14. А юні футболісти 2000 року народження, які також навчаються в Костополі, на V Cпортивних іграх школярів України вибороли бронзові нагороди.
Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-14 вищої ліги сезону 2016 року пройшов з 5 по 9 жовтня у Тернополі. У змаганнях брали участь вісім кращих команд з Вінницької, Київської, Херсонської, Рівненської, Волинської, Житомирської та Одеської областей.

«Срібну нагороду чемпіонату здобула команда футболісток нашого закладу, яка поступилась у фіналі команді «Колос» Херсонської області з рахунком 0:2. Бронзовими призерами змагань стала збірна команда Вінницької області», - розповіли у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.

З 2 по 5 жовтня у Києві проходили фінальні змагання з футболу у рамках V Cпортивних ігор школярів України 2016 року. Шість команд з Волинської, Рівненської, Сумської, Івано-Франківської та Полтавської областей боролись за звання переможця.

«У підсумку проведених ігор за перше місце зустрілись команди міста Києва та Волинської області, а за третє місце боролись Рівненська область з Сумською. Переможцем стала команда міста Києва (1:0), а третє місце посіла команда Рівненської області (5:1), яку представляли вихованці Костопільського ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, юнаки 2000 року народження. Отже, вітаємо наших призерів та їх тренерів Дмитра та Миколу Філіних!» – зазначили у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кращими дворовими командами області стали сарненський «Маяк» та «Тайм» із Здолбунівщини

У Костополі та Дубно відбулися зональні змагання з дворового футболу

На урочистій церемонії нагородження були присутні почесні гості: віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов, перший віце-президент Федерації футболу міста Києва Віктор Старовойт, представник Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Віктор Микитенко, начальник Київського відділення Комітету ФВС МОН України Сергій Бобровник, головний суддя змагань з футболу V Спортивних ігор школярів України, арбітр національної категорії Олександр Шамич. Вони привітали переможців і призерів змагань – вручили кубки, медалі і дипломи відповідних ступенів.

Крім того, від Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України були вручені статуетки кращим гравцям фінальної частини V Спортивних ігор школярів України з футболу серед юнаків. Серед них: кращий воротар – Антон Катовий (Київ), кращий захисник – Геннадій Жовклий (Рівненщина), кращий нападник – Владислав Дмитренко (Волинь).





На правах реклами